În curând la Editurile NEMIRA & NEMI!

by - mai 17, 2016


Plin de emoție și captivant de la prima pagină până la final, „Fata cu toate darurile” este cel mai puternic thriller distopic pe care îl veți citi anul acesta.



Melanie este o fată foarte specială. Dr. Caldwell o numește „micul nostru geniu”.

În fiecare dimineață, Melanie așteaptă cuminte în propria celulă să fie luată și dusă la clasa ei. Atunci când Sergentul Parks vine după ea, arma lui este întotdeauna încărcată și îndreptată spre ea cat timp doi dintre oamenii lui o imobilizează într-un scaun special. Ea nu crede că oamenii o plac prea mult. Glumește cu ei că nu îi mușcă, dar ei nu râd deloc.

Melanie iubește școala. Adoră să învețe despre adunări și silabe și despre lumea care există în afara clasei și a celulelor în care trăiesc copiii. Câteodată ea îi povestește învățătoarei favorite toate visurile pe care le are pentru când va crește mare și va explora lumea. Melanie nu știe de ce asta o întristează atât de mult pe domnișoara Justineau.

Cel mai bun roman pe care l-am citit tot anul. Un thriller distopic cu o inima reală, sângerândă. Recomand. Recomand. Recomand.” - Maggie Stiefvater

Dacă citiți un singur roman anul acesta, să fie „Fata cu toate darurile”, e fantastic!” - Martina Cole


Aceasta este o Alice pentru timpurile noastre, totuși e usor să-ți imaginezi că trăiești aventurile extraordinare pe care Lewis Carroll le-a scris pentru ea.” - QUENTIN BLAKE

Bizaroid, tot mai bizaroid”, a strigat Alice.

Pornind pe urmele unui iepure alb, Alice dă peste o vizuină ce duce direct în lumea extraordinară din Țara Minunilor, locul de începere al unei minunate aventuri. Nu durează mult până se trezește că participă la o petrecere cu ceai destul de neconvențională și la un joc de crochet cu reguli cel puțin ciudate. În uimitoarea ei călătorie o însoțesc personaje bizare și, în același timp, fascinante precum Pălărierul Nebun, Iepurele de Martie, Pisica de Cheshire sau Falsa Țestoasă.

Clasica poveste scrisă de Lewis Carroll poate fi redescoperită acum de noile (dar și vechile) generații de cititori într-o nouă versiune, foarte frumos adaptată și ilustrată de mult-premiata ilustratoare Emma Chichester Clark.


Cartea care a stat la baza celebrei serii de jocuri video THE WITCHER.

Geralt este un vânător, un om ale cărui puteri magice, obținute prin antrenamente lungi și cu ajutorul unui elixir misterios, l-au transformat într-un luptator genial și într-un asasin fară milă. Dar nu este un ucigaș ca oricare altul: țintele lui sunt monștrii întunecați care bântuie pământurile și îi atacă pe cei inocenți. Așa că el cutreieră ținutul în căutarea lor, până când își dă seama că nu toți monștrii sunt la fel: unii sunt răi până în maduva oaselor, grotesc de malefici, dar alții sunt doar victime ale păcatului, ale răului sau ale naivității.

Seria WITCHER reprezintă o culme a genului fantasy din ultimele decenii. Imaginația debordantă a autorului polonez cucerește orice cititor.” - The Guardian

Lumea lui Sapkowski, prin întinderea ei, ne aduce aminte de „Pământul de Mijloc” al lui Tolkien. Dar deși ea include personaje și trăsături tradiționale ale cărților fantasy, Sapkowski reușește să revitalizeze genul prin scrisul său alert și captivant.” - Fantasybookreview.com

Primul volum:





You May Also Like

0 comments