Top 5 Wednesday: Motive pentru care iubesc toamna!

by - octombrie 07, 2015

Salutare, dragi cititori! Nu-i asa ca e frumos afara - sau cel putin a fost zilele astea, ca cica de maine vine potopu' - si mai ca-ti vine sa iesi prin parc si sa te joci printre frunze - si astea putine ca le strang oamenii de la salubritate. Eu iubesc toamna si pot spune cu mana pe inima ca e anotimpul meu preferat. Poate ca din cauza astrelor sau alinierii planetelor, insa mi se pare cea mai buna perioada a anului. Si uitati de ce:

5. "Float down like autumn leaves/ And hush now, close your eyes before the sleep" (Ed Sheeran) - dupa o vara incinsa cred ca putina racoare nu strica. Imi place mult vremea de afara toamna. Ploaie. Vant. Cer innorat. Racoare. Numai bun sa respir aer curat si mi se pare combinatia perfecta intre cald si frig. E ca o mini-mare-britanie in fiecare an ^.^ Nu-i nici prea cald sa te asfixiezi si nici prea frig sa fii nevoit sa te imbrobodesti cu haine groase.


4. "So let me hold/ Both your hands in the holes of my sweater" (The Neighbourhood) - apoi fiindca afara e racoare - si bine - trebuie sa ne imbracam adecvat, nu? Ce-i drept ca pe la inceputul lui septembrie merge sa-ti mai iei un maiou, ceva, dar dupa e vreme numai buna de... pulovere! Pur si simplu le iubesc! Anul asta mi-am luat mai multe si abia ce am descoperit placerea-de-a-cumpara-haine-groase :))


* dat guy tbh *

3. "Everybody scream, everybody scream/ In our town of Halloween" (Marilyn Manson) - cand va ganditi la toamna, nu-i asa ca primul lucur care va trece prin cap e Halloweenul? Ma rog, ar fi fost mult mai tare daca la noi chiar s-ar sarbatori! Totusi, am observat ca multe restaurante/pub-uri/petreceri incep sa aiba tematica asta, asa ca abia astept sa vina ziua de 31 *-* Cui nu-i plac mastile si putine filme de groaza? 3:)


2. "She's seen all the classics, she knows every line/ Breakfast club, Pretty in pink, even Saint Elmo's Fire" (Bowling For Soup) - oh, asta e partea cea mai tare! Cati dintre voi urmaresc cel putin un serial? Bine, ce ziceti de persoanele ca mine care urmaresc vreo 10?! Ei bine, cam toate "ies din vacanta" toamna, asa ca de obicei prin octombrie incep toate serialele sau si mai bine, seriale noi isi fac debutul pe micile ecrane. Cum sa nu iubesti cand vine toamna si ai atat de multe intrebari la care ai neaparata - disperata - nevoie de raspunsuri?


1. "The clock is ticking, running out of time/ So we should party all night" (Katy Perry) - si ca sa fie totul perfect, in toamna am - avem - motiv de petrecere. Doua zile de nastere importante: pe 30 octombrie a mea si pe 16 noiembrie a blogului. *confeti si sclipici* Poate ca d-asta imi place asa de mult toamna, influentata fiind de ziua mea de nastere, insa nu cred sa-mi fi placut vreodata vara sau primavara. Iarna ar fi pe locul 2 *aham, Craciunul* *aham, cadouri* *aham, Mos Nicolae aka cadou-dublu* :))



Cam astea sunt motivele principale pentru care iubesc acest anotimp :)) Facand abstractie de aspectele negative ca inceperea scolii/facultatii, vijeliile sau inghesuiala constanta din mijloacele de tr... ah, stati, nu. Astea sunt mereu! *din pacate*

Care este anotimpul vostru preferat? De ce? Ce ziceti de topul de saptamana asta? ^-^

Diana

You May Also Like

12 comments

  1. WOW...citind cele 5 motive, cred ca incep sa iubesc toamna, pentru vremea ploioasa care este perfecta pentru...citit!! :3, bine exceptand faptul ca ar trebui sa mergem pe ploaie, pe vant si toate cele, la scoala :)))
    Ps: La multi ani, in avans, tie si blogului pe care il iubim <3 ! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Anotimpul meu preferat e iarna, pentru ca ador sarbatorile, atunci e si ziua mea, imi plac cadourile (cui nu-i plac? :D) si pentru ca imi place atat de mult cand orasele se imbraca in zapada. Trebuie sa recunosc ca exista cate ceva ce imi place la fiecare anotimp: primavara pentru flori, energie si renastere, vara pentru concedii si pepeni :D (mai mult nu pot gasi, adevarul e ca urasc caldura), toamna pentru covoarele frumoase de frunze aramii. Dar ce sa zic? Dragostea mea ramane iarna :P
    Cati anisori face blogul in noiembrie? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, abia astept si Craciunul! Cel mai frumos este sa te plimbi pe strazile pline de zapada sau sa stai la o cafenea cu o carte buna langa tine. Uf!
      Face 2 anisori :))) Foarte micut, insa cu planuri mari - zic eu ;)
      xx

      Ștergere
  3. Fiecare Anotimp Are Frumusetea Lui. Mie Personal, Imi Place Vara, Nu Caldura Aia Infernala Care Nu Te Lasa Sa Respiri. Imi Place Vara Pentru Ca Ziua E Mai Lunga, Eu Sunt Mai Energica Si Mai Activa, Vara Pot Citi Afara. Pot Merge La Mare, La Strand, La Plaja Si Sa Citesc O Carte Buna. Vara Este Vacanta Si Concediu Si Limonade :D Toamna La Mine Ar Fi Pe Locul Doi. Pentru Toate Culorile, Pentru Ceai Fierbinte ( As Putea Bea Si Vara Ice Tea Dar Nu E The Same Si Fierbinte Nu, Multumesc :)) Desi Am Auzit Ca In Desert Asta Se Consuma ) Pentru Ca E Asa Placut Sa Te Bagi Sub O Paturica Si Sa Citesti :) Si Daaa Sezoanele Noi De La Seriale :) Am Si Eu Vreo 7 Pe Care Le Urmaresc Si Asa Nu Imi Place Cand Raman Cu Ele In Aer. Arrggh. :)) La Multi Ani Inainte Si Tie Si Blogului :) Daca Nu Ma Insel Sunteti Si Tu Si Blogul In Zodia Scorpionului :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-am nominalizat la o leapșă, în caz că vrei să o faci. https://yukiblack.wordpress.com/2015/10/09/the-coffee-book-tag/

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos topul ! Mi-am plăcut foarte mult comparația cu UK ("mini-mare-britanie" , so funny ) . Anotimpul meu preferat este primăvara . Țin să menționez ca există posibilitatea de a fi influențată de ziua mea de naștere :)) ,dar îmi place foarte mult atmosfera sa plină de speranță .

    RăspundețiȘtergere
  6. I am an autumn person! Si eu abia asteptam sa imi scot la purtator puloverele si bluzitele mai grosute si ghetele army look alyke si oh, paturica mea pufoasa cu buline roz care imi incalzeste piciorusele in timp ce ma uit la serialul meu corean preferat : Boys over flowers la care plang de fiecare data cu aceeasi intensitate :)) Meh, stiu, la 24 de ani stau si plang la telenovele din astea de 2 lei but hey, I'm a girl and I never wanna grow up!

    RăspundețiȘtergere