Nou la Editura CORINT!

by - octombrie 14, 2016

Un nou titlu din colecția Aventură și Mister, o nouă poveste care vă va introduce în universul misterului. Corint Junior vă prezintă noutatea editorială „Făuritorul de baghete magice”.

Totul a pornit într-un castel retras, ascuns într-o pădure din România. Henry Leach al VIII-lea nu ș­tie încă, dar este urmaș­ul unei generații străvechi de făuritori de baghete magice. Asta înseamnă că a moștenit puteri nebănuite, un cufăr cu obiecte misterioase și multe necazuri. Dar cea mai mare problemă cu care trebuie să se confrunte zi dupa zi este sora lui mai mică, Brianna, care a avut dintotdeauna talentul special de a-i sta în cale. Mai ales acum, când Henry este pe cale să realizeze prima lui vrajă adevărată, iar Brianna este prinsă la mijloc și lucrurile scapă de sub control. Cu ajutorul lui Coralis, Marele Maestru al Baghetelor, și al unui vultur care nu este ceea ce pare, Henry speră să readucă lucrurile la normal. Numai că luna rea stă să răsară și un făuritor de baghete malefic le încurcă planurile, iar Henry va învăța pe propria-i piele că lumea în care trăiește nu mai este ca înainte.


Ed Masessa s-a născut în Middlesex, New Jersey şi a absolvit Rutgers University din New Brunswick, NewJersey. După ce a avut nenumărate slujbe, printre care manager de fast-food, agent de vânzări şi dealer auto, a intrat în industria cărţii, fiind consultant pentru Scholastic Book Fairs vreme de 19 ani. Aici s-a ocupat cu selectarea cărţilor care să încurajeze lectura în rândul copiilor şi să le insufle această pasiune pentru toată viaţa.

Ed Masessa a devenit un scriitor cunoscut de literatură pentru copii odată cu publicarea celei de-a doua cărţi a sa, Cartea micului vrăjitor (Corint Junior, 2008), care a ocupat timp de două săptămâni locul întâi în topul cărţilor-bestseller, realizat de New York Times.

În 2015 Ed Masessa a publicat şi prima lui carte ilustrată, Scarecrow Magic, o poveste de Haloween despre o sperietoare de ciori care prinde viaţă în timpul nopţii.

Făuritorul de baghete magice (Corint Junior 2016), este primul roman inspirat de universul creat în Cartea micului vrăjitor, care va fi urmat de un al doilea volum, programat să apară în limba engleză la Scholastic Press în vara lui 2017.

În afară de activitatea literară, Ed Masessa participă la numeroase evenimente dedicate cărţilor, cum ar fi seri de lectură, întâlniri cu cititorii sau conferinţe de creative writing, în calitate de membru activ al Society of Children's Book Writers and Illustrators din Los Angeles.

Ed Masessa locuieşte în Florida împreună cu soţia şi cu cele trei fiice ale sale.

You May Also Like

0 comments