Nou la Editura TREI!

by - octombrie 22, 2016

Bestseller New York Times, USA Today și Los Angeles Times

Cea mai bună carte a anului 2015 în Statele Unite

Unele petreceri se pot termina foarte, foarte rău…

Ceea ce ar fi trebuit să fie un weekend distractiv și liniștit undeva la țară capătă proporții sinistre în acest thriller psihologic întunecat și plin de suspans.

Nora este o scriitoare de romane polițiste, care preferă să stea retrasă. Când o prietenă pe care n-a mai văzut-o de zece ani o invită să-și petreacă weekendul într-o casă izolată din pădure, Nora acceptă fără prea mare entuziasm. Patruzeci și opt de ore mai târziu, se trezește într-un pat de spital, grav rănită, dar în viață, și convinsă că cineva a murit. Întrebându-se nu „ce s-a întâmplat?”, ci „ce am făcut?”, Nora încearcă să pună cap la cap întâmplările din weekendul care a trecut. Pentru a afla răspunsul la toate întrebările care o copleșesc, trebuie să scoată din nou la iveală acele lucruri despre sine pe care le-ar fi vrut îngropate acolo unde e locul lor: în trecut.

Pentru cei cărora le-a plăcut Fata din tren și Fata dispărută, Într-o pădure întunecată e lectura perfectă.” - Publishers Weekly

Citește-o într-o noapte ploioasă – dar cu toate luminile aprinse.” - Kirkus Reviews

Încearcă doar să ghicești cât de terifiantă poate fi această poveste (pont: FOARTE).” - Marie Claire

Atmosfera nebuloasă și descoperirile înfiorătoare fac din romanul lui Ruth Ware o lectură obsedantă.” - Entertainment Weekly

Avertisment: această carte e incendiară.” - The New York Journal of Books


Ruth Ware a crescut în Sussex, pe coasta sudică a Angliei. A avut meserii dintre cele mai diverse: a fost chelneriță, librar, profesoară de engleză și ofițer de presă. Acum locuiește în North London împreună cu familia ei.

Drepturile de ecranizare pentru Într-o pădure întunecată, thrillerul său de debut, au fost achiziționate de New Line Cinema.

O găsiți pe twitter la www.twitter.com/ruthwarewriter și pe Facebook la www.facebook.com/ruthwarewriter.


Al doilea volum al trilogiei Minți primejdioase

În al doilea volum al seriei, Ruby își folosește capacitățile paranormale pentru a conduce misiuni periculoase și pentru a pătrunde în mintea dușmanilor săi.

Dar atunci când îi este încredințat un secret exploziv, Ruby trebuie să pornească în cea mai periculoasă misiune de până acum, de al cărei succes depinde nu doar viața ei, ci a tuturor copiilor din Ligă și din lagărele de pretutindeni din America.

Luptând cu propriile temeri și limite, Ruby va face orice pentru a-i proteja pe oamenii pe care-i iubește. Dar dacă să câștige războiul înseamnă să se piardă pe sine?

Obsedant… Bracken construiește o lume distopică terifiantă.” - Kirkus Reviews

Ritmul alert al acțiunii creează suspans și tensiune și te face să aștepți cu sufletul la gură continuarea poveștii.” - Publishers Weekly

Un roman plin de dinamism, care te duce într-o călătorie fascinantă în timp.” - San Francisco Public Library


Alexandra Bracken este o autoare americană prezentă pe listele de bestseller New York Times. Născută şi crescută în Arizona, s-a mutat în est pentru a studia istoria şi literatura engleză la College of William & Mary din Virginia. În prezent trăiește la New York, unde lucrează în domeniul editorial și locuiește într-un apartament cochet, plin de cărţi. O găsiţi online la www.alexandrabracken.com şi pe Twitter la @alexbracken.

Primull volum:



Ofiţerul în retragere Jack Reacher se întoarce la baza militară pe care a condus-o în urmă cu 16 ani ca s-o cunoască pe Susan Turner, actualul comandant. Acolo află că femeia tocmai a fost acuzată de corupţie şi că el însuşi ar putea fi judecat pentru un abuz în serviciu de care nu-şi aminteşte şi pentru o presupusă paternitate.

Îmbinând o intrigă complicată şi o cursă palpitantă pentru justiţie şi aflarea adevărului, Lee Child îl pune la încercare pe Reacher — şi îl face să se întrebe cine este, ce a făcut şi cum va arăta viaţa sa în viitor.

O cursă ameţitoare, ce te ţine cu sufletul la gură! Una dintre cele mai bune cărţi ale seriei Jack Reacher, cu o intrigă foarte bine construită şi răsturnări de situaţie surprinzătoare.” - The New York Times

Nimeni nu-l egalează pe Reacher, un împătimit al acţiunii şi al situaţiilor periculoase. Deviza lui: M-am antrenat să transform frica în agresiune.” - Kirkus Review

Bun venit în lumea lui Jack Reacher: mereu în alertă, el se află de fiecare dată în locul nepotrivit la momentul potrivit… Child a creat un personaj emblematic pe care alţi autori de thriller îl invidiază. Irezistibil şi consistent, Să nu te întorci niciodată! este unul dintre cele mai bune romane ale lui Lee Child.” - Associated Press

Paternitatea se număra printre cele mai des întâlnite probleme ale bărbaţilor din întreaga istorie umană. Dar pentru Reacher întotdeauna păruse improbabilă. Era ceva eminamente teoretic. Precum câştigarea Premiului Nobel sau participarea la un joc în World Series ori abilitatea de a cânta. Posibil, în principiu, dar mereu probabil să nu i se întâmple. O destinaţie pentru alţi oameni, dar nu şi pentru el.


Lee Child (pseudonimul lui Jim Grant) s-a născut în 1954 la Coventry, Anglia, dar a crescut la Birmingham. A câştigat o bursă la acelaşi liceu unde a studiat J.R.R. Tolkien, apoi a urmat Dreptul la Sheffield. După terminarea facultăţii a intrat în televiziune, unde a fost director de imagine timp de 18 ani. Killing Floor (Capcana Margrave), prima sa carte din seria Jack Reacher (care cuprinde peste 20 de titluri), s-a bucurat de un succes uriaş încă de la apariţie. Personajul lui Lee Child este un fost ofiţer din poliţia militară a Armatei Statelor Unite care cutreieră ţara având slujbe dintre cele mai ciudate şi investigând cazuri dubioase şi complicate. Versiunea cinematografică a seriei, Jack Reacher, a fost lansată în decembrie 2012, avându-l pe Tom Cruise în rolul principal.




You May Also Like

0 comments