Interviu cu Conchita Wurst

by - mai 11, 2014

Conchita Wurst, reprezentanta Austriei, este câştigătoarea concursului Eurovision 2014, iar din interviurile acordate putem afla mai multe amănunte despre ea.

Conchita Wurst a cântat melodia Rise Like A Phoenix. După ce i s-a înmânat trofeul, ea a declarat: Această noapte este dedicată tuturor celor care cred într-un viitor cu pace şi libertate. Suntem uniţi. Suntem de neoprit.
Lăsând deoparte toată agitaţia creată în jurul ei, Conchita Wurst are o voce extraordinară. Mai jos este un clip în care ea interpretează melodia My Heart Will Go On.




You May Also Like

1 comments

  1. Aici totul a fost pe pile. Nu sunt nici rasista si nici nu am nimic cu acest gen de persoane, fiecare e liber sa-si traiasca viata asa cum vrea. Dar au fost care au cantat mult mai bine decat ea/el (Armenia, Grecia, Polonia). Am auzit ca nu a fost spus tot punctajul care a fost acordat Poloniei si ca ar fi trebuit sa fie mai sus clasata. Si apoi mai e la Romania, adica serioas? De la Germania nu am primit niciun punct si sunt atatia romani in Germania. Polonia a fost printre favoriti, Grecia la fel...si au fost foarte jos clasati. Are voce si ea/el, dar nu de locul 1, in comparatie cu alte tari participante. Eurovisionul e un concurs politic, din pacate. Si Conchita a castigat doar pentru faptul ca a fost reprezentanta Austriei(oricine ar fi reprezentat aceasta tara ar fi castigat anul acesta pentru ca asa au fost alesi de la inceput...) Sper sa nu-mi sara nimeni in cap, e doar parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere