Paul Wesley renunta la The Vampire Diaries

by - mai 11, 2014

Actorul Paul Wesley are o veste proastă pentru fanii săi: el nu va mai apărea în serialul The Vampire Diaries, nici măcar în episodul final al sezonului 5. Se pare că acțiunea sezonului 6 se va desfășura în lipsa unui personaj principal – Stefan.

În episodul 21, Stefan este ucis de Tyler în momentul în care hibridul era posedat de un călător, Julian. Paul a confirmat plecarea din echipa serialului printr-un mesaj postat pe Twitter, însă actorul nu a uitat să își ceară scuze fanilor pentru absența sa din The Vampire Diaries. 

Recent actorul a fost fotografiat alături de Phoebe Tonkin, iubita lui, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului.

You May Also Like

2 comments

  1. Imi pare asa de rau ca pleaca:( Nu o sa mai fie la fel serialul. Daca pleaca si Ian... Nici nu stiam ca Paul nu mai e casatorit cu Torrey DeVitto. Mi se parea ca formeaza un cuplu frumos. Imi place de Phoebe Tonkin, chiar imi place,dar nu credeam ca o sa se cupleze:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, nu, nu! Am plans atat de mult incat nici nu m-am mai putut opri, cum sa renunte la serial? Asa am patit cu penultimul episod din sezonul 3 de la Teen Wolf. Deci daca Stefan nu se intoarce eu nici nu ma mai uit la acest serial. Stefan e unul dintre caracterele mele preferate cum sa-l omore? Sper ca il vor aduce inapoi, aaltfel vor avea o audienta foarte scazuta. 80% dintre fanii TVD nu se vor mai uita la serial daca Stefan nu mai apare in el. Restul caracterelor deja ma cam enerveaza, mai ales Elena. Sper sa se intoarca! :(

    RăspundețiȘtergere