Kristen Stewart începe cariera de regizoare

by - mai 16, 2014


Dorința încă din copilărie de a deveni regizor a lui Kristen Stewart începe să prindă contur. În curând actrița își va face debutul ca regizor.

Kristen Stewart lucrează la videoclipul unei trupe country-rock, Sage + the Saints, pentru melodia Take Me To The South.

Despre dorința de a deveni regizor: De când aveam 10 ani tot zic că îmi doresc să regizez filme. Apoi am intrat în industria filmului ca actor, am lucrat cu regizori fantastici și am realizat cu ce fel de oameni concurez. Cu oameni talentați. Și mi-am zis că o să primesc atenție doar din prima faptului că sunt deja cunoscută. Dar cineva mi-a spus că eu am un mod diferit de a povesti lucrurile… "Pune-te pe treabă și încetează să te mai gândești la prostii! ", mi-a zis.

Despre îndatoririle unui regizor: Totul depinde de tine. Tu ești cel care trebuie să faci ca lucrurile să se lege. Este îngrozitor când realizezi că ai ratat un lucru. Ca actor…trebuie să te lași purtat de val și să intri în pielea personajului, ca regizor…trebuie să te menții concentrat. Și acum, din postura de regizor trebuie să-mi urmez raţiunea, dar ea se bat cap în cap cu instinctul. Trebuie să-mi dozez energia și nu s-o las să explodeze.

Videoclipul va apărea pe 28 mai.

You May Also Like

1 comments

  1. Imi place mult Kristen Stewart pentru ca a dat viata Bellei din Twilight. Nu a fost ea cea mai fidelă „iubită” în viața reală, dar cui îi pasă? Toți greșim la un moment dat. E și ea om și nu suport comentarile care încep să o acuze și bla-bla. E drăguță, frumoasă, talentată.Spre să văd cât de curând un film recizat de ea...

    RăspundețiȘtergere