In curand la Editura EPICA!

by - august 22, 2015

WE ALL LOOKED UP de Tommy Wallach, din februarie 2016 la Epica.
CRASH INTO YOU, volumul al treilea din seria "Destine la limita", va aparea in luna octombrie 2015 la Epica.RAMAI CU MINE de Jennifer L. Armentrout, vol. 3 din seria "Te astept" in curand in librarii.

Unele cicatrici nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Până la vârsta de 21 de ani, Calla n-a avut parte de multe lucruri. N-a fost sărutată niciodată, n-a văzut niciodată oceanul, n-a ajuns niciodată într-un parc de distracții. În schimb, în timp ce creștea, a fost martora anumitor lucruri pe care un copil n-ar trebui să le vadă. Încă poartă urmele fizice și sufletești ale traiului împreună cu o mamă dependentă de alcool și de droguri, pe nume Mona. Sunt multe lucruri pe care Calla le ține secret față de toată lumea, inclusiv de cercul ei de prieteni apropiați de la facultate.

Însă carapacea pe care și-a construit-o cu atâta grijă se năruie atunci când descoperă că mama ei i-a furat banii pentru plata facultății și a acumulat o uriașă datorie cu un card de credit pe numele ei. Acum, Calla e nevoită să se întoarcă în orășelul pe care crezuse că l-a părăsit pentru totdeauna și să înfrunte din nou harababura creată de mama ei. Evident, când ajunge la barul mamei sale, Mona nu e de găsit. În locul ei, nimerește peste un tip trăsnet, de un metru optezi, pe numele său Jackson James, care toarnă băuturi și face localul să zbârnâie.

Sexy și plin de zel, Jax se amestecă în treburile ei încă din clipa în care se cunosc, oferindu-i o slujbă și ajutând-o s-o caute pe Mona. Iar felul în care o privește îi dă limpede de înțeles că vrea să ajungă la orizontală… și poate chiar ceva mai mult. Cu toate acestea, până să-i permită să se apropie, Calla trebuie să-și înfrunte suferințele trecutului… și pe câțiva băieți răi porniți s-o maltrateze dacă nu le-o predă pe mama ei.Ce ziceti de aceste carti in curs de aparitie? Pe care ati vrea sa le achizitionati? Ma bucur ca Epica scoate in continuu carti si nu se lasa de serii. Eu am sa le pun pe toate pe wishlist, ba pentru a-mi completa seriile, ba din pura curiozitate :) Cel mai mult imi doresc sa citesc "We all looked up"!

- Diana


You May Also Like

4 comments

 1. Mi se păreau mai drăguțe primele coperți ale seriei Destine la limita 💙

  RăspundețiȘtergere
 2. Abia astept sa apara We all looked up, mi se pare foarte interesanta si sunt curioasa in privinta ei (si a filmului)
  Din seria Destine la limita am citit doar primul volum si a fost dragut, dar nu sunt super curioasa in legatura cu restul volumelor.
  Am citit primele doua volume din seria Te astept si cred ca si Ramai cu mine va fi draguta
  Despre Just listen abia acum aud pentru prima data

  RăspundețiȘtergere
 3. Astept de ceva vreme sa apara si la noi "We all looked up" si se pare ca va aparea cat mai curand, coperta este foarte simpatica ma bucur ca au ales aceasta varianta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Editura Epica are intotdeauna carti frumoase. Sunt sigura ca toate cartile descrise sunt frumoase, insa We all looked up pare cea mai interesanrta :)

  RăspundețiȘtergere