Leapsa cinefila

by - august 20, 2015

N-am mai facut de ceva timp o leapsa draguta si vreau sa-i multumesc super-mult Alexandrei #hugs pentru ca mi-a pasat aceasta provocare-leapsa-chestie-cu-intrebari ^^" Let's do this!

1) Daca ar fi sa pornesti intr-o calatorie, ce personaj dintr-un film ai alege sa te insoteasca?

Daca ar fi sa pornesc intr-o calatorie, cu siguranta as vrea sa pot pleca cu gasca lui Q in cautarea lui Margo ("Orase de hartie"), dar ca sa fie un singur personaj, l-as alege pe Palarierul Nebun din "Alice in Tara Minunilor". Sub acea minte nebuna se afla un prieten de nadejde!


2) Alaturi de ce actor ti-ai dori sa joci intr-un film?

Oh, waaaat? Doar unul? Ce zici de Sam Claflin? Sau Johnny Depp? Sau Jim Carrey? V-am spus ca-mi place de Dylan O'Brian? Am o lista super-lunga, zau! Ce zici de un film cu toti? In roluri secundare? Si Dylan intr-unul principal? :D


3) Care este filmul pe care vrei sa uiti ca l-ai vazut vreodata?

"Academia Vampirilor" o.O Am inteles ca seria de carti e cu muullt mai buna, insa la cat de prost a fost filmul, parca nici nu-ti vine sa-i dai o sansa ~.~"


4) Ce film te-a impresionat cel mai mult in ceea ce priveste efectele speciale?

Nu ma uit la filme facute numai din efecte speciale pe care sa le vezi in 3D sau mai stiu eu ce. Sau cel putin n-am mai urmarit unul in ultima vreme... Hmm, acum imi vin in minte doar "Piratii din Caraibe" sau "Darul lui Jonas" sau "Labirintul"...


5) In scenariul carui film ai dori sa faci mici modificari?

Cred ca la fiecare film as face cate o "mica" modificare. Ba nu-i bine c-au ramas impreuna, ba ca s-au despartit, ba ca finalul e slabut, ba ca inceputul nu e clar. Cred ca la "Academia Vampirilor" si la "Orasul Oaselor" as face modificari majore: INCERCATI SA ADAPTATI FILMELE IN SERIALE! Actiunea prea bogata a fost inghesuita aiurea in 2 ore si ceva. N-am inteles mare lucru :(


6) Care-i coloana sonora preferata?

Oh, you got me here! Iubesc coloanele sonore de la filme si as fi carcotasa daca n-as recunoaste ca pana si "50 Shades" a avut o coloana sonora al naibii de buna! Nu am o coloana sonora preferata, insa ma bucur sa vad ca pe ele se afla si melodii pe care le stiam dintainte sau pe care abia le descopar si le indragesc. Momentan pun pe repet coloana sonora de la "Paper Towns" - inca nu mi-a trecut dupa film ^^" Go and watch it! (!!!)


7) Care este numele care te face sa vrei neaparat sa vezi un film, fara ca macar sa stii despre ce e vorba? (actor, regizor, scenarist etc.)

Oh, mi se intampla asta destul de des pentru ca ori A) in momentul ala am un celebrity crush ori B) sunt curioasa de cum s-ar comporta actorul/actrita respectiv/a in alte roluri decat in cele cu care m-am obisnuit. Spre exemplu, am vazut un film total random, inspirat din fapte reale, ce se voia a fi horror sau ceva, dar a sfarsit prin a fi un fel de drama-thriller doar pentru ca Sam (Claflin) juca in el ^^". De asemenea, imi place sa pun pe lista de "must watch" filmele regizate de Tim Burton sau parodiile lui Marlon Wayans. Sa nu uitam de Leo si Johnny - preferatii mei!


8) Ce-ai prefera? O aparitie de 2-3 minute in filmul preferat sau sansa de a lucra cot la cot cu regizorul pe parcursul intregului film, dar fara sa-ti apara numele undeva?

Prima varianta, duah :)) ! Stii cat inseamna 2-3 minute? O eternitate! Chiar de curand am aflat de Sasha ca a fost figuranta in "Divergent" - her favorite, watch here - ca parte din factiunea Prieteniei sau ceva. Si a fost vizibila 2-3 secunde in 2 scene si a reusit sa ia autograf de la Theo si Veronica si Ansel si asdfghj. Iti dai seama cate pot face in 2-3 minute pe ecran? *.*


9) Alege doua filme pe care ai vrea sa le combini in unul singur.

Hmm, nu stiu... ce ziceti de... "Vampire Adacemy" si "Blood and Chocolate" (care *fun fact* a fost filmat in Romania, in Bucuresti)? Academia de vampiri din Bucuresti este tulburata de prezenta misterioasa a unuei fete lup... si a haitii care o cauta! Iar micul artist Aiden (de care fata lup e indragostita), prins la mijloc ca un pion in joaca de-a soarecele si pisica. Hmm, cred ca i-as da o sansa :))) Ce ziceti?


10) Marvel sau DC? (scuze, nu m-am putut abtine)

*google research* *brb* Okaaay... Am aflat cate ceva despre aceste doua lumi separate, dar totusi cam la fel. Am inteles ca DC se ocupa de partea eroica a protagonistilor, iar Marvel de cea justitiara. Nu sunt familiarizata cu super-eroii sau benzile desenate - desi chiar vreau sa-mi iau cateva :)) #nerd. Singurii mei preferati au fost cei din X-Men - si asta nu prea stiu unde se incadreaza, poate la Marvel? - si Batman care am inteles ca-i de la DC. Parerile sunt impartite si ce-i drept, nu prea pot sa aleg - mai ales ca nu-s pe domeniu ^^"



Si astea au fost raspunsurile mele. Acum cred ca trebuie sa pun si eu alte 10 intrebari si sa nominalizez cativa bloggeri... BAM! :)

Intrebarile:

1) Care a fost ultimul film vazut si ce impresie ti-a lasat?
2) Ce carte ai vrea sa fie adaptata intr-un film?
3) Daca ai putea fi un personaj dintr-un film regizat de Tim Burton, care ai fi si de ce?
4) Care este actorul/actrita preferat/a?
5) Pe platourile carui film ti-ar placea sa-ti gasesti adevarata iubire?
6) Daca ai putea alege intre a fi dublura actorului/actritei preferat/e si a juca perechea lui/ei care moare in primele 5 minute, ce ai alege?
7) Care este super-eroul preferat?
8) Ce film iti trece prin minte daca spun dragoste+comedie+happy-end? Dar horror+drama?
9) Il intalnesti pe Leonardo DiCaprio, iar primul lucru pe care i-l spui este...
10) Recomanda-ne cateva filme bune care ti-au placut la nebunie :)

Si le nominalizez pe...


Sper sa va placa, fetelor :) Si astept link-urile voastre cu raspunsurile intr-un comentariu, mai jos ^^ Daca mai vrea cineva sa preia leapsa, e liber s-o faca (specificand, va rog, sursa) xx

- Diana

You May Also Like

10 comments

  1. Hihi, ți-am citit toate răspunsurile. Mulțumesc mult, mult, mult pentru leapșă. Nici nu ai idee cât de mult mă bucur că te-ai gândit și la mine. ^_^ Prefer să îți las răspunsurile aici pentru că până ce postez...pf, poate trece anul. Îmi place mult să fac poze atunci când postez lepșe și mi-ar lua ceva timp să caut filmele și să fac poze. Sper să e okay să îți răspund aici. ^_^

    Oki, începem.

    1. Ultimul film.Hmm, știu sigur care a fost ultimul serial (Vikings), dar trebuie să mă gândesc mai mult pentru film. Oh, da. Mi-am amintit. Ultimul film văzut este „Woman in gold”, mi-a plăcut foarte mult. Actori buni, poveste bună, decor foarte frumos, câteva lucruri din istorie... ce să mai, o combinație așa cum îmi place mie.

    2. Aș fi spus Miss Peregrine, dar am aflat acum că filmul apare în 2016. Yay, acum chiar nu știu ce să răspund.

    3. Nu am vizionat prea multe filme regizate de el, dar chiar m-ai făcut curioasă să încerc mai multe. Cred că mi-ar plăcea să fiu Sally din „Coșmarul dinaintea Crăciunului”.

    4. Emma Stone și Jim Carrey

    5. Am să trișez și am să aleg un serial: PLL

    6. Interesantă întrebare, hahah. Să fiu perechea care moare în primele 5 minute. Dublura nu prea iese în evidență, dar dacă sunt sufletul lui pereche și mor în primele 5 minute poate după tot filmul este despre el care se gândește la mine. :)))

    7. Hmm, nu spun Batman și nici Superman sau Hulk. Eu spun Fetițele PowerPuff, sunt eroinele copilăriei mele. ^_^

    8. The DUFF, mie mi s-a părut simpatic filmul... la fel și The First Time.
    Saw și I spit on your grave

    9. „Where have you been all this time, honey?”

    10. I Origins, Eternal Sunshine of the Spotless Mind și Testament of Youth.

    Acum am să postez comentariul și mă voi mira să văd cât de luuuuung este. Hihi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac super-mult raspunsurile tale :3 Si recomandarile, de asemenea. Acum mi-ai dat tema de lucru :)) Am auzit de "I spit on your grave", dar nu stiu cat de horror e. Eu vreau horror horror, sa nu pot dormi noapte. Nu mi s-a intamplat asta la niciun film si-s putin dezamagita de industria cinematografa de gen horror ^^"

      Ștergere
    2. Nu e chiar foarte horror, dar mie mi-a plăcut mult ideea și modul în care tipa se răzbună.. ai să vezi tu despre ce vorbesc. Nici eu nu am găsit un film care să mă sperie în adevăratul sens al cuvântului, deci dacă găsești unul că mă anunți. ^_^

      Ștergere
  2. Ce draguta e aceasta lepasa <3 si mie imi era dor de una si abia astept sa o completez.
    Imi place mult treaba asta cu doua seturi de intrebari, e chiar interesanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur :) Abia astept raspunsurile tale ^-^

      Ștergere
    2. Done! Mi-a placut mult sa raspund la intrebarile tale <3 http://visepierduteintrestele.blogspot.ro/2015/08/leapsa-cinefila.html

      Ștergere
  3. Foarte drăguță leapsa!
    So...am câteva intrebari si răspunsuri!
    Legat de AV am citit doar primul volum,si am vrut sa vizionez întreg filmul,dar de ce sa mint??M-am uitat la circa 15 min cred si nu imi mai merge net ul..Asa ca s-a dus cu vizionarea mea!Atât de bun mi s-a parut filmul încât nu am mai avut nici o tragere de inima sa-l i-au de la capăt si nici nu mai am de gand,daca înțelegi ce vreau sa spun...Pur si simplu mi s-a parut o proasta comedie cu vampiri :))
    Orasul oaselor ei bine...mi-a placut mult cast-ul,dar sunt cam de aceeasi parere cu tine si de aceea sunt super bucuroasă ca se face un serial dupa serie.Cred ca daca nu citeam mai întâi primul volum,nu înțelegeam deloc filmul :)))
    Cat despre Orasul de hartie,nu am vazut filmul,desi mi-ar plăcea mai mult sa citesc cartea mai întâi.Tu ai citit-o?
    Sper sa am si eu ocazia sa ascult soundtrack-ul astazi!😊
    P.S.Imi plac raspunsurile tale!❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi mie mi-a plăcut Alice in wonderland, e unul dintre filmele ălea geniale care rămân mult timp după.
    Şi eu am făcut leapşa, doar că am furat-o de la altcineva :)
    https://yukiblack.wordpress.com/2015/08/22/leapsa-cinefila-furata/

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehe, interesant. N-am mai citit demult o leapsa cinefila si chiar imi place sa ma uit la filme. Mi-ai dat cateva idei bune de filme. :D

    RăspundețiȘtergere