Leapsa: Jocurile copilariei

by - august 24, 2015

Ciao, ciao! :)) Am gasit aceasta leapsa draguta pe blogul Siminei si m-am gandit sa o preiau. E destul de copilaroasa, dar sper sa va placa ^.^

1. Un vis mare, mare?

Sa ajung autoare! Cred ca e unul dintre cele mai mari visuri ale mele - desi nu imposibil. Altul ar fi sa pot sa calatoresc sau sa intru la Oxford sau sa ajung la Disneyland. Nici astea nu-s imposibile, dar e mai greu la partea de practica! ^^"


2. De ce scrii?

Cica atunci cand lumea inceteaza sa te asculte, incepi sa scrii. Nu stiu daca asta se aplica si in cazul meu insa scriu pe blog pentru a ma dezvolta pentru cariera de jurnalista. Scriu scriu ca sa-mi formez propria lume cu farame de adevaruri nespuse, cu particele din lumea reala altfel decat o stim cu totii. You'll see!


3. Ce faci cand ploua?

A tot plouat in ultima perioada, asa ca e bine. Imi place cand ploua. De multe ori ma prinde pe afara si-mi place senzatia, ca mai apoi sa intru in casa si sa fie totul asa de cald si primitor si sa aprind o lumanare parfumata si sa fac un ceai/ciocolata calda/cafea si sa iau o carte si sa ma cuibaresc in canapea si sa citesc. Oh, da. Sweater weather!


4. Cel mai amuzant film vazut?

Parodiile! Imi plac parodiile si de multe ori renunt sa mai vad filmele originale. Dar daca ar fi "ultimul film amuzant pe care l-ai vazut" ar fi "Orase de hartie". Zau ca nu ma asteptam sa fie asa de suculent. LOVE IT!


 5. Daca n-ai fi fost om, ce ti-ai fi dorit sa fii ?

Vrajitoare? :)) 


6. Cea mai faina zi pe care ai avut-o?

Am avut multe zile frmoase si datorita provocarii #100happydays incerc sa vad frumusetea in fiecare zi! ^_^ (Puteti vedea pozele pe instagram)


7. Viata pentru tine intr-un cuvant?

O provocare! De fiecare data dai de ceva care te poate impiedica din a face ceea ce-ti doresti. Cred ca asta e o provocare. Si la fel ca multi altii am reusit sa trec peste fiecare obstacol, dar de foarte multe ori am cazut si am spus ca renunt. Don't give up!


*confetti*

8. De ce iti e cel mai frica?

Sincer, sincer? De singuratate! Nu vreau sa ajung la 50 de ani, poate si mai bine, sa ma trezesc singura, intr-o casa mare, fara familie, fara sot, fara copii, fara prieteni, ce mai, fara cineva alaturi. The living hell!


9. Melodia pe care o asculti exagerat de mult zilele astea ?

Idk, how deep is your love? ^^"


10. De ce te uiti la filme ?

Ca sa am dupa ce sa fiu obsedata :)) Din aceeasi cauza din care citesc sau ma uit la seriale sau ascult muzica - sa evadez! Sa descopar lumi noi, situatii noi, oameni noi, scapari noi.



Pff, cica asta a fost toata leapsa! Nu stiu de cand circula prin blogosfera sau cati dintre voi au facut-o deja, insa am s-o pasez Dianei, Alexandrei siii Angelei. Si bineinteles, celor care vor s-o preia (specificand sursa, va rog :D)

- Diana

You May Also Like

7 comments

  1. Ce draguta e leapsa si ce dragute sunt raspunsurile tale! Abia astept sa vad "Orase de hartie", numai despre asta aud zilele astea :D
    Fac si eu leapsa putin mai tarziu :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Done ^_^ http://visepierduteintrestele.blogspot.ro/2015/08/leapsa-jocurile-copilariri.html

      Ștergere
  2. Foarte faina leapsa asta, melodia lui Calvin Harris este superba si eu o ascult fara incetare... Nu credeam ca "Orase de hartie" poate fi asa amuzanta, am mai auzit de la cativa prieteni ca s-au distrat copios la cinema urmarind acest film.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa-ti indeplinesti toate visele, si la 50 de ani sau si mai bn sa fii inconjurata de nepoti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww multumesc mult de tot! Iti doresc la fel! Si multa fericire! Zau ca asta e foarte important <3

      Ștergere
  4. Chiar a fost drăguță leapsa asta!
    How deep in your love e destul de genială :)) si chiar sunt curioasă sa vad Orase de hartie!Am vrut sa ma uit la el acum doua nopti cred,dar nu l-am gasit subtitrat pe internet :(,asa ca m-am uitat la The longest ride,bazat pe un roman de al lui N.Sparks!
    Am fost destul de drăguț filmul,dar sunt sigura ca Orase de hartie e si mai fain!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragute intrebarile si raspunsurile tale. Nu cred ca as fi putut sa dau raspunsuri la fel de faine :P

    RăspundețiȘtergere