In curand la Editura LITERA!

by - august 22, 2015

„Descendenţii. Insula Pierduţilor” este primul roman din seria „Descendenţii.” Stă la baza filmului „Descendenţii” care se va lansa în România pe TV în luna septembrie, la Disney Channel.


Cu douăzeci de ani în urmă, toţi răufăcătorii au fost alungaţi din regatul Auradonului, pe Insula celor Pierduţi, un loc întunecat şi înfricoşător, protejat printr-un câmp de forţă care îi împiedică pe locuitori să plece. Lipsiţi de puterile lor magice, ticăloşii trăiesc acum complet izolaţi şi uitaţi de lume.

Dar în Fortăreaţa Interzisă stă ascuns Ochiul Dragonului: cheia spre adevăratul întuneric şi singura speranţă de scăpare a răufăcătorilor. Doar cei mai isteţi, cei mai răi şi mai vicleni tâlhari îl pot găsi. Cine vor fi aceia?

Porniţi în căutarea Ochiului Dragonului, câţiva copii sunt dovada că bunătatea nu-i chiar aşa de rea, chiar dacă provii dintr-o familie malefică.


Ce ziceti de cartea asta? Eu cred ca merita o sansa, daca nu ea, macar filmul. E o altfel de poveste, cu o noua generatie de "eroi" malefici. Am s-o pun, timid, pe wishlist :)

Sursa

- Diana

You May Also Like

8 comments

  1. Mie una imi place mult trailer-ul filmul si sunt nerăbdătoare sa-l vad.
    Tot săptămâna asta am aflat si de aparitia cartii in Romania si am fost placut surprinsă sa aflu cine este autoarea! :)
    Dar întrebarea mea este:sunt mai multe volume??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca da. Uite ce am gasit pe Wikipedia:

      "Disney Descendants

      - The Isle of the Lost: A Descendants Novel (2015)

      - Untitled Descendants sequel (2016)"

      Ștergere
    2. Asa deci!Oricum,pana la carte,cu siguranta o sa vad filmul mai întâi...

      Ștergere
  2. Dar cartea nu e un fel de prequel pentru film? Eu aşa ştiam: că autoarea a fost rugată să facă o introducere în lumea Insulei Pierduților. Am văzut filmul în engleză şi nu se potriveşte cu descrierea cărții deci tind să cred că am înțeles bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am tot auzit in ultimul timp vorbindu-se despre ea si despre film, dar sunt total pierduta...si nici nu mi se pare ceva interesant...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut si eu reclama la serial dar sincer nu credeam ca acest roman ce urmeaza sa apara la Litera sta la baza lui, oricum mi se pare foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi plac povestile in general, asa ca ma atrage ideea cartii si a serialului. Trebuie sa o citesc si eu :D

    RăspundețiȘtergere