In curand la Editura HUMANITAS!

by - septembrie 01, 2014

S-a născut în România şi nu avea nici un nume.
În Beirut, părinţii adoptivi îi spun Sherine.
Apoi primeşte numele zeiţei înţelepciunii, Atena. Călătoreşte în toată lumea, căutându-se pe sine, şi află mult mai mult decât sperase – află adevărul despre lumea în care trăieşte.
Şi devine Vrăjitoarea din Portobello.

Romanul semnat Paulo Coelho spune povestea acestei fascinante tinere din Transilvania, care ajunge să schimbe viaţa celor care au întâlnit-o, iar mărturiile lor conturează un destin de excepţie:

„Era maestra mea, avea datoria de a-mi transmite misterele sacre, de a trezi energia necunoscută care zace înăuntrul fiecăruia dintre noi.“ (Andrea McCain, actriţă)

„Marea problemă a Atenei a fost că era o femeie a secolului XXII născută în secolul XXI şi nu s-a ferit să o arate. Cu ce preţ? A plătit din plin pentru asta.“ (Deidre O'Neill, cunoscută ca Edda)

„Nimeni nu-şi încredinţează visurile în mâinile celor care le pot distruge. Nimeni, cu excepţia Atenei.“ (Heron Ryan, ziarist)

You May Also Like

1 comments

  1. Imi place ca autorul s-a legat de Romania. Am observat ca majoritatea scriitorilor contemporani au tendinta de a scrie cate ceva despre mica noastra tara.
    Cu aceasta ocazie, te invit si la un mic concurs :D Sper sa participi!
    http://intheheartofthewords.blogspot.ro/2014/09/autumn-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere