5 Things I love Saturday #4

by - septembrie 19, 2015


Hey, hey hey :) ! E sambata si desi saptamana asta s-a simtit ca 100 de ani blocata intr-o bucla a timpului, ziua de astazi a fost surprinzatoare. Aveam nevoie de o gura mare de aer si ma bucur ca astazi am putut sa ies din casa si sa fac altceva decat sa fie nevoie sa ma trezesc la 5:30 penrtu a indura 6 ore de stat aiurea pe la scoala. Adica pe bune, saptamana asta nu stiu daca am facut 8 ore ca lumea - cu predare si/sau teste predictive.

Any ways, ati vazut ce canicula a fost azi?! Zau ca zici ca incepe vara, nu ca avenit toamna. Hm, dar parca au fost si puncte bonus pentru asta pentru ca iata ce am facut astazi - pe langa chestiile plictisitoare pe care le tot fac :D 

1. "Wake me up before you go go" (Wham!) - sau nu :)) Dintr-o saptamana de trezit la 5:30 - 6:00, astazi am fost binecuvantata sa dorm pana la 8:00 @_@ Stiu ca nu e mare scofala, insa aici sunt, persoana aia care in vacanta se trezea la 9:00 - 10:00. Si chiar daca ma simt mai mult zombi cand ma intorc de la scoala, trebuie sa recunosc ca invatatul de dimineata imi place mai mult. Pana sa ma dezmeticesc eu, trece juma' din timpul pe care trebuie sa-l petrecem la scoala, iar apoi restul zilei pot facem cam ce vreau - bine, dar te simti ca un zombi si vrei sa dormi dar nu prea poti si ai si teme de facut si mda, tre' sa te culci pe la 8:00 - 9:00 ca sa ai alea 9 ore de somn asigurate ~.~"


2. Motivation - astazi s-a intamplat ceva wow - ma rog, asa mi se pare mie, asa ca nu-mi judecati nebunia. V-am mai spus de tipa asta  de pe insta, Emma - pe care apropo, o ador! -, ei bine, i-am lasat un comm pe instagram la o poza si mi-a raspuns. Adica e ceva total banal, insa ma simt bine. Pe bune! Si asta cumva, a declansat un soi de motivatie in mine - sa fiu o perosoana mai buna, sa fiu mai optimista, sa zambesc mai mult, sa fiu mai sociabila, sa fac lucruri bune, sa ma apuc serios de lucrurile importante pentru mine, sa imi impun un stil de viata si Dumnezeu stie mai ce. Habar nu am, insa am fost asa brsc lovita de un val imens de ambitie si incredere in mine si oh, chiar sper sa ma tina :))


* click pe imagine pentru a o mari *

3. "Girls just wanna have fun" (Cyndi Lauper) - si ca sa iasa totul perfect, astazi am iesit cu Dani si Laura - sa vorbim, sa ne plangem de "cat-e-de-naspa-ca-a-inceput-scoala", sa facem planuri, sa desciperim chestii, sa facem poze si sa ne distram. Am fost la prea iubitul Food Hood - si oh, daca mergeti prin Centrul Vechi al capitalei si vreti ceva altfel, trebuie TREBUIE sa mergeti aici - si apoi prin Carturesti Carusel sa ne delectam cu cateva carticele despre... moda :3 Luv u! :]


4. Sleep less, read more! - ma simt foarte aiurea ca n-am mai avut energia si puterea necesara sa ma concentrez asupra unei carti. Ma lalai cu volumul doi din seria "Lux" de zile saptamani bune. Si nu e vorba ca nu-i o carte buna, din potriva, e al naibii de buna! Insa pur si simpu nu reuseam. Citeam 5-6 pagini si ma opream - plictisita, somnoroasa, fara chef de a mai face ceva. Acum, insa, mi-am propus sa termin cele mai putin de 100 de pagini pana luni si sa ma apuc de volumul trei. Sincer, chiar sper ca pana pe 1 octombrie sa termin macar inca doua carti - teancul asta de carti care trebuiesc citite parca a stagnat :/


5. Late night shopping - pentru ca m-am intors cam tarziu de afara, nu-mi mai venea sa mananc si aveam asa o pofta de struguri - d-aia albi cu bob tuguiat, aia-s buni :)) Asa ca am mers la Profi si spre tristetea mea, n-am gasit ce sa-mi placa si ca sa consolez am luat 2 kg de banane. Nu va mint! Si e cam aiurea sa te cari cu un brat de banane pe strada :)) Si mi-am mai luat si ceva dulce - si spre apararea mea, l-am mancat doar pe cel muscat (ma rog, cei muscati ca-s doi care s-au lipit ^^") si niste plasturi pentru cosuri pe care vi-i super-recomand. Daca aveti puncte negre pe nas - si nu neaparat -, luati-va niste plasturi d-astia. Eu am ramas tampita la cat sunt de buni si acum sunt preferatii mei :3



Cam asta a fost sambata mea. Maine trebuie sa ma apuc sa fac temele - no, ca doar a inceput scoala - si am sa postez un alt weekly update :3 

Voi ce ati mai facut? Ce mai cititi? Ce-mi recomandati in materie de filme - parca au trecut sute de ani de cand am mai vazut unul bun?

Diana

You May Also Like

21 comments

  1. frumoasa zi de sambata ai avut. imi plac cartile de moda pe care ti le-ai cumparat. pacat ca la mine in oras nu am si eu o librarie asemanatoare celei de la carturaresti. trebuie sa ma consolez. weekend placut in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le-am cumparat - lol, stii cat sunt de scumpe? - ci doar le-am rasfoit cat am stat pe-acolo ^^"
      Multumesc la fel :> !

      Ștergere
  2. O Zi De Sambata Din Plin :) Eu Am Terminat Azi Dimineata De Citit The Maze Runner Si M-am Uitat Si La Film. Am Tot Vazut Si Eu La Profi Plasturi Din Aia Dar Nu Prea Am Avut Incredere Sa Imi Cumpar. Am Incercat Mai De Toate, De La Produse Cumparate Pana La Home Made :)) Eu Am Vazut Acuma Recent Southpaw Cu Jake Gyllenhaal Si Rachel McAdams. E Genul De Film In Care Personajul Principal Pierde ToT Si Cu Munca Grea Revine In Top :)) Nha Mie Una Mi-o Placut :) Cui Ii Plac Filme De Genul Asta Motivational Sigur O Sa Ii Placa Si Asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plasturii sunt chiar buni - pentru punctele negre -, asa ca daca vrei sa ii incerci, s-o faci cu incredere ;)

      Ștergere
    2. Mersi :) Cand Mai Ajung La Profi O Sa Imi Cumpar Si Eu

      Ștergere
  3. P.S. Cizmulitele Din Poza Cu Revistele De Moda Sunt Adorabile, De La Model La Culoare Si Par Si Confortabile :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Sunt iubirea prietenei mele, Laura! Si mie imi plac mult :3

      Ștergere
    2. Sa Ii Spui Ca Sunt Adorabile Si Sa Le Poarte Sanatoasa :))

      Ștergere
  4. Ah, urăsc septembire. Reacomodarea şi toate cele. Mă uitam la un videoclip de la Christine Riccio pe YT şi ea spunea ceva gen "înainte septembrie era perioada în care trebuia să mă duc la şcoală, acum e doar perioada minunată în care se mai răcoreşte pe aici". Am fost aşa geloasă pe ea în clipa aia. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) oh, da, acum si eu sunt geloasa. Zau ca nu mai stii daca e vara sau toamna. Tot ce sper e sa se racoreasca mai repede - abia astept sa-mi port puloverele :3

      Ștergere
    2. Nu esti singura care adora toamna :))

      Ștergere
    3. Nu esti singura care adora toamna :))

      Ștergere
  5. Ar trebui sa incerc si eu plasturile alea,doar ca nu stiu daca gasesc la supermarketurile de pe aici! :(
    Si da!Sa stii ca nu esti singura care s-a trezit la opt dimineata :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine au fost bune si sunt multumita de ei. Cred ca-i gasesti si in Mega Image sau ma rog, in magazinele mari precum Cora, Kaufland sau Carrefour (stiu ca sunt si supermarketuri) ;)

      Ștergere
    2. In zona unde stau eu in timpul saptamanii,pe perioada scolii,este Kaufland si Billa deci s-ar putea sa gasesc la unul dintre ele!
      La Profi mergeam de obicei cand ma duceam la Constanta,vara,caci era foarte aproape :))

      Ștergere
  6. SERIA LUX!! <3 :3 de abia astept sa aflu parerea ta in legatura cu al doilea volum, Onix. Mie mi s-a parut mai bun decat primul :3, iar Daemon e atat de asdfghjk <3 :">. Sper sa pun mana cat mai repede pe al treilea volum :))
    Hmm..cred ca o sa incerc si eu acei plasturi, sa speram ca voi gasi la supermarket ^-^

    RăspundețiȘtergere
  7. Ooo god,as vrea sa iti recomand un serial ''American Horror Story'' este superbb si probabil ai auzit de el.Eu sunt aproape de sezonul 2 si sincer am inhalat 12 episoade aproape in 3 zile...yeah.. si vai Tate(personajul pricipal care e un fel de fantoma-zombi) e asa asdfghjkl ^^.Ti-l recomand :) si plasturi aia sunt excelenti,am incercat si masca si e la fel de senzationala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu serialul :))) Nu-mi mai tace gura - tastatura - despre el pe blog. Sunt la zi cu el aka sezonul 5, care abia astept sa inceapa *.*
      Ma bucur ca si tu il urmaresti si oh, inca imi pare rau pentru Tate :/
      Totusi, o sa ai sansa sa-l vezi pe Even juncand si alte personaje in serial - unul mai creepy ca altul ;)
      xx

      Ștergere
  8. Simt o placere vinovata cand ma gandesc ca eu mai am o saptamana pana incep facultatea :) Dar eu abia astept. Nu stiu de ce, dar e mereu am urat vacantele astea lungi. 2 saptamani sunt suficiente pentru mine :))
    Sa nu te simti prost ca ai cumparat atatea banane. Eu vara asta mi-am spus ca voi tine regim. Nu unul drastic dar bazat pe foarte multe fructe si legume. Si mi-am facut un obicei din a manca in fiecare dimineata o banana, alatura de minunata mea cafea :)

    RăspundețiȘtergere
  9. In primul rand, dormi cam putin in weekend, in locul tau as dormi pana pe la 10. Apoi, legat de citit, nu-ti face probleme, fiecare are o perioada in care efectiv nu poate citi. Ori din cauza ca apar alte lucruri, ori pur si simplu din lipsa de chef. Asta nu inseamna ca nu mai suntem readeri, ci pur si simplu facem o mica pauza, nu-i asa? :)

    RăspundețiȘtergere