joi, 17 septembrie 2015

Leapsa furata

Aloha, minioni fericiti ;) ! Am gasit un set de mai multe lepse pe blogul lui Dudus, asa ca am sa ma inspir de aici cu cateva postari. Imi plac intrebarile si lepsele si aici sunt o gramada, asa ca abia astept sa le fac. Nu au nume, asa ca presupun ca o sa inventez cate ceva pe parcurs ^^"

1. Ce alegi intre blog si a calatori?

Uff, destul de greu. As vrea sa le pot face pe amandoua, insa daca ar fi sa aleg, as alege sa calatoresc si sa fac postari pe instagram cu povesti din calatorie. Stiu ca niciodata n-am sa ma intalnesc cu aceasta problema, asa ca blogul inca ramane o varianta ;)


2. Cine/Ce te salveaza de o zi oribila?

Ciocolata. Sau youtube-ul. Sau o carte. Depinde. Gasesc diverse forme de relaxare sau descarcare. Cel mai bine suni cele mai bune prietene si iesiti la o cafea - te si descarci, te si relaxezi!


3. Ce iti place sa citesti?  

In general? Pai cam ce-mi pica prin mana, ce mi se pare interesant, ce primesc de la edituri sau in urma colaborarii cu diversi autori. Nu-mi plac insa cartile plictisitoare. Si din pacate am dat de cateva pana acum ~.~"


4. Haine sau pantofi - alege una si spune-mi de ce.

Haine! Niciodata nu mi-a placut sa-mi cumpar chestii, insa de curand am dezvoltat o pasiune pentru cumparaturi - carti, haine, rechizite. Imi place sa-mi cumpar haine si sa le asortez pe diferite stiluri. Am fost in era punk/rock, apoi putin office - da, asta clar nu m-a prins -, iar acum incerc ceva de prin '90-dar-lejer-putin-boyfriend :D La pantofi am o singura cerinta: sa ma faca sa par mai inalta - bine, si sa fie comozi ^^"


5. Unde ai vrea sa te muti? 

Clar undeva in Anglia. Nu neaparat Londra. Am auzit ca si Birmingham e frumos *.*


6. Ai intalnit dragostea adevartata?

Exista asa ceva?


7. Care este cel mai ciudat loc unde te-ai ascunde cu prietenul tau?

Intr-un loc darapanat, sa ne ascundem de ploaie. Sau intr-o padure intunecata fugind de un criminal in serie. Inca incerc sa ma hotarasc :))


8. Care este numarul maxim de prieteni care pot dormi la tine peste noapte?

Stau intr-un apartament foarte mic, iar cand Dani si Laura raman peste noapte ne cam chinim sa dormim intr-o canapea extensibila. Asa ca as spune 3. Maximum!


9. Cea mai bizara calatorie a fost...

... si mereu va fi, cea cu metroul. Nu bizara, cat stresanta. Mai ales in pasaj la Unirii ~.~"


10. Asculti muzica de obicei?

Hmm, pai cine n-o face?


11. Descrie-ti viata in 5 cuvinte.

1) plictisitoare, 2) imprevizibila, 3) colorata, 4) (incerc) optimista si 5) plina-de-reusite :D


Asta a fost micuta leapsa furata. Cum vi s-a parut? Pasez mai departe seturile de intrebari blogurilor Anddeea, Shattering Words si oricui vrea sa o preia (specificand, va rog, sursa :*).

Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...