duminică, 6 septembrie 2015

CASTIGATORII Concursului Cititorii lunii August!

Aloha tuturor! 


Stiu ca trebuia sa anunt castigatorii de ceva vreme, insa v-am spus ca am fost plecata, asa ca am sa-mi fac timp cand ma intorc. Ma bucur tare mult ca v-ati inscris intr-un numar mare si ca ati comentat la postari si ati gasit lucruri care sa va placa si ca v-ati cunoscut mai bine intre voi. Pe scurt, ati comunicat - ceea ce ma bucura super-mult ^.^

Am facut un sondaj pe blog si dupa cum puteti vedea in partea dreapta, 18/20 de cititori au fost de accord sa facem un concurs lunar, de fidelitate cu cititorii fiecarei luni :) In curand o sa "dau startul" si concursului de pe luna septembrie. Am sa incerc totusi ca aceste concursuri sa le postez pe data de 1 a fiecarei luni, astfel incat sa va fie si voua mult mai usor :)

Okay, cred ca m-am lungit destul ^^" Va mai super-multumesc inca o data si va spun ca m-am bucurat sa citesc fiecare comentariu in parte, fiecare idee, fiecare parere :) Nu am avut nevoie de depatajare - adica de intrarile in plus. Si avem asa...

1. Emanuela Bercaru (24 de comentarii)
2. Lupu Diana (23 de comentarii)
3. Malina M (21 de comentarii)
4. Georgiana (18 comentarii)
5) Stefania B (9 comentarii) 
6) Angii A (7 comentarii)
7) Foxette (7 comentarii)
8) Andra Raluk (7 comenatarii)
9) Alexa Ioana (6 comenatarii)
10) Anndrei (4 comentarii)
11) Rosia_lady (3 comentarii)
12) Catalina Dumbrava (3 comentarii)
13) Mirela Hreniuc (0 comentarii)

O mare imbratisare de grup si felicitari tuturor! 


Emanuela si Diana - ati castigat, asa ca am sa va rog sa-mi trimiteti un mail la adresa youngdreams19@gmail.com in termen de 5 zile cu numele vostru complet, adresa completa si cartea pe care o alegeti. Emanuela alege prima, iar cealalta carte o sa mearga la Diana :) 

Vreau sa-i multumesc si Malinei, care se afla pe locul 3 - Malina, ai o intrare in plus la orice concurs activ de pe blog. Tot ce trebuie sa faci este sa-mi spui in comentariu - sau sa dai reply la comentariul deja lasat in postarea cu concursul - ca ai o intrare in plus de la concursul de fidelitate "Cititorii lunii August". Aceasta intrare in plus iti dubleaza sansa de a castiga. O poti folosi pentru un singur concurs :)

Acestea fiind spuse, va mai astept si la celelalte concursuri de pe blog - acum va puteti inscrie la Concursul cu mozaic realizat in parteneriat cu Libris. Acest concurs de fideliate a fost realizat cu ajutorul sponsorilor blogului, Editura Leda si Grupul Editorial Corint si Editurile Art, Arthur si Paladin :) ! 

O zi racoroasa!

Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...