miercuri, 2 septembrie 2015

Top 5 Wednesday: Retele de socializare

Salut! (cu accent frantuzesc ^^") Revin cu un alt T5W, dar de data aceasta am sa va spun retelele de socializare pe care le folosesc cel mai mult si care au ajuns sa-mi placa... sau nu. 

5. Gmail - okay, trisez putin, insa in afara de google + si bloglovin' nu mai am alte retele de socializare. P-astea le folosesc foarte rar, poate chiar deloc, dar pe gmail intru destul de des. Sa citesc comentarii, mesaje sau notificari :)


4. Twitter - mai rar, insa folosesc si twitter. Cel mai tare lucru la twitter e ca e posibil sa primesti follow de la vedete. Sunt slabe sansa sa-ti raspunda sau sa dea retweet la vreo postare de-a ta, insa heei, ai follow :))


3. Tumblr - cand mi-am facut prima data tumblr devenisem cam obsedata - in limitele normalului :)) -, dar acum ma bucur ca m-am mai ponderat cu chestia asta... sau nu?! E interesant sa-mi aduc aminte cum am evoluat si cum am trecut de la un "blog" cu de toate, la unul oarecum depresiv, apoi la unul cu trupe, iar acum la unul... vintage? Nu stiu, insa sunt foarte mandra de el ^^"


2. Instagram - nu stiu cati dintre voi stiu, insa am o oarecare pasiune pentru fotografie. Bine, asta nu se vede, e mai mult o chestie interioara astfel ca pozele mele nu-s niste opere de arta :)) DAR asta nu ma impiedica din a contina sa fac fotografii. Cine stie, poate ca intr-o zi, o zana o sa stranute praf de stele pe mine... :)) Oh, si am acest challenge pe care-l fac pe insta cu #100happydays. Oh, da, acolo chiar mi-au iesit niste poze dragute :3


1. Facebook - inevitabil! Va spun ca urasc facebook-ul din ataaaat de multe motive, insa am ajuns sa "curat" cam ce nu-mi place ("prieteni", pagini etc.) si sa ajung pe perete cu postari numai despre carti, despre ce ma intereseaza, notificari de la edituri sau reviste; dar parca tot se mai gaseste cate un "infractor". Daca nu ar fi strict pentru blog si fiindca-toata-lumea-oriunde-te-ai-duce-iti-cere-facebook (voluntariate, la scoala pentru informatii etc.) eu nici nu l-as folosi. Zau!


Cam asta a fost topul de saptamana asta. Pareri? :)

Voi ce retele de socializare folositi? Care e cea pe care o folositi cel mai des? Dar preferata voastra? :)

Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...