miercuri, 30 septembrie 2015

Top 5 Wednesday: TBR Books

Aloha, tuturor ^.^ !

Cred ca incep sa scap de raceala pentru ca 1) nu ma mai simt ca un zombi, 2) capul nu ma mai doare, 3) productia de mucus e pe duse si 4) incep sa ma bucur asa cum trebuie de vremea de afara (pana acum tot aveam frisoane si alte minunatii). Dar 5) tusesc de mama focului :(

Cu toate astea, astazi mi-am facut timp sa filmez filmuletele pentru youtube impreuna cu Dani si mi-am dat seama cum functioneaza chestia-cu-editatul si sper ca in cateva zile (multe, poate) sa-l postez public si sa-l puteti vedea. Nu-i cine stie ce, iar cand ai nervii cei mai mari, mama e cel mai bun pansament. Multumesc mama! #hug

Acum revenind la tema acestei postari, dupa cum vedeti din titlu, astazi as vrea sa va prezint cele 5 carti ale mele pe care trebuie sa le citesc. Ma rog, trebuia de o gramada de timp, insa reading slump + inceperea scolii + teme + cumparatul/primitul altor carti + respectarea orelor de somn + intr-o oarecare masura cheful (desi foarte putin preocentual, poate 5-10%) nu ajuta! (!!!) Astfel ca am sa fac un mic maraton de citit si am sa incerc sa ajung la 6 carti citite in luna octombrie - poate chiar si mai multe. Sper sa ma tina! :))

Am facut un top in ordinea prioritatii lor, asa ca, uitati carticelele:

5. "Tronul reginei Jinga" de Albero Mussa - cartea este primita de la Editura Univers pentru recenzie si este foarte subtirica si cred c-o s-o termin intr-o zi, maximum doua. Am mai citit "Elegbara" de acelasi autor si cam atat mi-a luat si acolo - cartile fiind la fel de subtirele.


4. "Hotul fulgerului" ("Percy Jackson si olimpienii") de Rick Riordan - cartea mi-a fost daruita de Editura Arthur pentru recenzie si am amanat sa o citesc pentru ca, la fel, ajunsesem sa am alte carti prioritare. Am amanat-o pana cand, iata, se afla printre prioritati si abia astept s-o citesc ca sa pot, mai apoi, sa vad si filmul (#baelogan :D)


3. "Vanatoarea" ("Ultimul avanpost") de Lavinia Calina - cartea mi-a fost daruita de catre autoare pentru recenzie si abia astept sa vad ce se mai intampla cu Diane *.* Cartea asta nu asteapta de foarte mult timp, insa nu vreau sa ajung sa uit de ea, astfel ca o pun pe lista de prioritati!


2. "Provocare" ("Rephelimii") de Simona Stoica - cartile (2 parti) sunt primite de la autoare si vreu sa-mi cer scuze ca am uitat complet de ele! Cartile sunt primite de cateva luni bune, insa cand am ramas singura cu blogul a fost destul de complicat si de dificil sa ma stabilizez, astfel ca am uitat de aceste carti care ar fi trebuit sa se afle pe lista prioritatilor mele :/


1. "Opal" ("Lux") - Jennifer L. Armentrout - cartea este primita de la Editura Leda si este pe primul loc pentru ca 1) am citit primele 2 volume (recenziile aici si aici) de curand si nu vreau sa ajung sa-mi pierd ideea, 2) m-am apucat sa o citesc si 3) este ultima carte de la editura pe care o am pentru sponsorizare. Oh si 4) mai e un colet pe drum :))Astea au fost cartile pe care le voi citi in luna viitoare si pe care sper sa le citesc cat mai repede. Mai am cateva colete pe drum si cateva idei de postari. Sunt cam imprastiata in ultima vreme, asa ca o sa dureze ceva pana sa-mi revin si sa-mi fixez programul. Uf, scoala asta!

Voi ce carti planuiti sa mai cititi? Cum vi se par cartile de pe TBR-ul meu? :)

Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...