Leapsa furata

by - septembrie 17, 2015

Aloha, minioni fericiti ;) ! Am gasit un set de mai multe lepse pe blogul lui Dudus, asa ca am sa ma inspir de aici cu cateva postari. Imi plac intrebarile si lepsele si aici sunt o gramada, asa ca abia astept sa le fac. Nu au nume, asa ca presupun ca o sa inventez cate ceva pe parcurs ^^"

1. Ce alegi intre blog si a calatori?

Uff, destul de greu. As vrea sa le pot face pe amandoua, insa daca ar fi sa aleg, as alege sa calatoresc si sa fac postari pe instagram cu povesti din calatorie. Stiu ca niciodata n-am sa ma intalnesc cu aceasta problema, asa ca blogul inca ramane o varianta ;)


2. Cine/Ce te salveaza de o zi oribila?

Ciocolata. Sau youtube-ul. Sau o carte. Depinde. Gasesc diverse forme de relaxare sau descarcare. Cel mai bine suni cele mai bune prietene si iesiti la o cafea - te si descarci, te si relaxezi!


3. Ce iti place sa citesti?  

In general? Pai cam ce-mi pica prin mana, ce mi se pare interesant, ce primesc de la edituri sau in urma colaborarii cu diversi autori. Nu-mi plac insa cartile plictisitoare. Si din pacate am dat de cateva pana acum ~.~"


4. Haine sau pantofi - alege una si spune-mi de ce.

Haine! Niciodata nu mi-a placut sa-mi cumpar chestii, insa de curand am dezvoltat o pasiune pentru cumparaturi - carti, haine, rechizite. Imi place sa-mi cumpar haine si sa le asortez pe diferite stiluri. Am fost in era punk/rock, apoi putin office - da, asta clar nu m-a prins -, iar acum incerc ceva de prin '90-dar-lejer-putin-boyfriend :D La pantofi am o singura cerinta: sa ma faca sa par mai inalta - bine, si sa fie comozi ^^"


5. Unde ai vrea sa te muti? 

Clar undeva in Anglia. Nu neaparat Londra. Am auzit ca si Birmingham e frumos *.*


6. Ai intalnit dragostea adevartata?

Exista asa ceva?


7. Care este cel mai ciudat loc unde te-ai ascunde cu prietenul tau?

Intr-un loc darapanat, sa ne ascundem de ploaie. Sau intr-o padure intunecata fugind de un criminal in serie. Inca incerc sa ma hotarasc :))


8. Care este numarul maxim de prieteni care pot dormi la tine peste noapte?

Stau intr-un apartament foarte mic, iar cand Dani si Laura raman peste noapte ne cam chinim sa dormim intr-o canapea extensibila. Asa ca as spune 3. Maximum!


9. Cea mai bizara calatorie a fost...

... si mereu va fi, cea cu metroul. Nu bizara, cat stresanta. Mai ales in pasaj la Unirii ~.~"


10. Asculti muzica de obicei?

Hmm, pai cine n-o face?


11. Descrie-ti viata in 5 cuvinte.

1) plictisitoare, 2) imprevizibila, 3) colorata, 4) (incerc) optimista si 5) plina-de-reusite :D


Asta a fost micuta leapsa furata. Cum vi s-a parut? Pasez mai departe seturile de intrebari blogurilor Anddeea, Shattering Words si oricui vrea sa o preia (specificand, va rog, sursa :*).

Diana

You May Also Like

12 comments

  1. Cand toate astrele se impotrivesc sa am si eu o zi buna :))) singurele lucruri care ma ajuta sa trec mai usor peste acea zi sunt dulciurile,oh le iubesc <3 si filmele de orice gen....aaah si bineinteles cartile :">
    Iar la intrebarea nr.7 , sa te ascunzi intr-o padure intunecata in timp ce un criminal in serie va urmareste....asta da curaj! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguta leapsa :)
    Mai nou si eu am dezvoltat o mica obsesie pentru instagram si youtube :P Eu as vrea sa merg intr-o excursie in Anglia. Nu cred ca as vrea sa ma mut definitiv acolo. Accentul lor m-ar innebuni . Sa nu mai zic de ceaiul de la ora 5 :))
    La faza cu cartile... iubesc sa citesc orice nu are legatura cu scoala. Ceea ce cred ca e in cazul majoritatii cititorilor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa O Zi Lunga Si Obositoare Ma Relaxez Cu O Carte Si Un Ceai. Mi-ar Placea Sa Vizitez Londra, Ador Accentul Dar Nu Cred Ca As Putea Locui Acolo, Undeva Unde E Cald Si Plaja Si Mare Ar Fi Mai Mult Pe Gustul Meu :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Fote tare leapşa, mereu sunt surprinsă de răspunsurile tale.
    P.S.: Nici eu nu cred în "true love stuff", dacă există eu de ce nu am găsit-o?

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte drăguță leapșa, o preiau și eu. :D
    Și da, pasajul de la Unirii e uneori așa aglomerat... știu că așteptam odată pe cineva și au coborât oamenii din metrou, urcau scările și aveam impresia că vin așa, spre mine, ca la război. :)) A fost funny pentru mine, dar uneori e stresant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi ^.^ Astept sa te intorci cu link-ul sa arunc si eu un ochi ;)
      *-* groaznic! Mie inca mi-e frica sa merg pe acolo singura. Devin claustrofoba! Brr...

      Ștergere
  6. Super tare leapsa. Si eu as vrea sa ma mut in Anglia sau macar sa o vizitez. Londra. Yey! :)
    Ciocolata si o carte sau ciocolata si un film sunt cea mai buna metoda de relaxare. Am amintit de ciocolata? :D
    O padure intunecata si un criminal dement cu un topor si un ciobanesc turbat pe urmele voastre? Asta da curaj. ^_^
    Cine sa nu iubeasca cartiile? Desi exista si acele cartii plicitcoase, fara sens care imi provoaca somnolenta. Si de multe ori sunt cele care trebuie citite pentru scoala (Padurea spanzuratiilor, Ciocoi vechi si noi, etc).

    RăspundețiȘtergere
  7. Faza cu pădurea si criminalul mi se pare genială :))))
    Asta as alege si eu fara sa stau pe gânduri! :))))))
    Ciocolata si dulciurile in special te ajuta mereu 😂😂😂 cel putin in cazul meu

    RăspundețiȘtergere
  8. Lol, și eu aș vrea să călătoresc zilnic, dar în același timp sunt sedentară și-mi-e lene so...cred că aș alege blogul și cariera mea de vis :d

    RăspundețiȘtergere
  9. Diana, imi plac mult raspunsurile tale, aproape la toate as fi raspuns la fel. La o singura intrebare as vrea sa iti spun ceva: 6. Da, exista, si crede-ma ca atunci cand o sa o gasesti, o sa stii. N-o sa fie momentele in care te vei indragosti ca apoi o sa treaca, ci acel moment in care o sa stii, o sa simti ca v-ati cunoscut in alta viata, ca va stiti dintotdeauna. Atunci o sa stii ca este dragostea adevarata. :)

    RăspundețiȘtergere