Editura Univers: o noua colectie!

by - martie 02, 2015

Tu ce faci la ora 11?

Editura Univers vă propune o nouă colecție, dedicată femeilor care știu să se bucure de micile plăceri personale: Ora 11.

Ora 11! Casa e liniştită, copiii au adormit în sfârşit, totul e pregătit pentru a doua zi. Dar încă nu ţie somn... Ceva bun de citit? Sigur că da, ce idee bună!

Prima apariție a colecției este Plopii din Berlin, romanul lui Anne B. Ragde.


"Plopii din Berlin, o cronică de familie reconstituită întro narațiune alertă, cu întorsături de thriller, este cartea cu care autoarea ia cucerit fulgerător pe norvegieni şi apoi a fost tradusă în peste cincisprezece limbi. Secretul unei povești de dragoste, dezvăluit după cincizeci de ani, hotărăște soarta unei moșteniri problematice. Urmașii ciudați ai unei iubiri aparent imposibile se regăsesc la ferma unde a început totul și în casa de care nu-i mai leagă decât amintiri pe care le sperau uitate. Fiecare dintre moștenitori înțelege acum că nu putea fi altfel decât este și că, dacă nimic nu mai poate fi luat de la capăt, măcar prezentul celorlalți poate deveni suportabil. Autoarea a mai scris încă două romane cu aceleaşi personaje, care sau bucurat de mare succes. Împreună alcătuiesc trilogia familiei Neshov (în curs de apariţie la Editura Univers), ecranizată într-un serial norvegian de televiziune."


Anne B. Ragde (n. 1957) este o scriitoare norvegiană foarte apreciată atât de critici cât şi de public, volumele sale vânzându-se în peste 2,5 milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute cărţi se numără Plopii din Berlin, Crabii eremiţi şi Păşunile verzi. A câștigat Premiul pentru cea mai bine vândută carte în 2005 și Premiul Brage în 2001.

Plopii din Berlin este disponibilă cu 25% reducere pe site-ul Editurii Univers (www.edituraunivers.ro).


You May Also Like

0 comments