In curand la Editura ALL!

by - martie 17, 2015

"Norocel este un Câine Singuratic, care a învățat să se descurce pe cont propriu în jungla orașului. Nu i-au plăcut niciodată Haitele și s-a bazat doar pe instinctele lui. Până într-o zi, când se produce Marele Mârâit, pământul se despică și lumea pe care o știa el se schimbă. Toate labele-lungi au dispărut.

Acum Norocel trebuie să învețe să supraviețuiască într-o lume nouă, stranie și pustiită, fără hrană, cu apă otrăvită și cu dușmani la tot pasul. Soarta lui Norocel se schimbă când se întâlnește cu sora lui, Bella, și alți Câini Legați, părăsiți de stăpânii lor.

Traiul într-o Haită, mai ales una așa de neobișnuită, îi pune răbdarea la încercare lui Norocel, iar pericolele se înmulțesc. Aventurile lui Norocel de-abia au început! Fiți alături de el în extraordinara lui călătorie!"


O carte plină de întâmplări palpitante și minunate.
Kirkus Reviews

"Bella și Câinii legați și-au făcut în sfârșit o tabără în pădure. Dar o haită de Câini Sălbatici a pus stăpânire pe teritoriu, iar fiorosul lor lider, Alfa, nu se va da în lături de la nimic pentru a-și impune supremația. Norocel și-a învățat prietenii să supraviețuiască în sălbăticie după Marele Mârâit, așa că aceștia refuză să cedeze în fața amenințărilor Câinilor Sălbatici.
Bella pune la cale un plan ingenios, care se bazează pe inteligența și experiența lui Norocel. Deși ar vrea să fie din nou un Câine Singuratic, Norocel este de acord să o ajute pe Bella și haita de Câini Legați. Acum, abilitățile lui vor fi puse la grea încercare. Ce cale va alege Norocel și cui îi va fi loial?"


„O carte plină de întâmplări palpitante și minunate.“
Kirkus Reviews

"Kallik, un pui de urs polar, rămâne orfană în urma unui atac al balenelor ucigașe și pornește în căutarea fratelui ei și a Tărâmului Gheții Veșnice. Lusa, un pui de urs negru, s-a săturat de captivitate și găsește prilejul de a evada când i se încredințează o misiune importantă. Toklo, un pui de urs grizzly convins că mama lui nu îl iubește, învață la o vârstă fragedă ce înseamnă să nu te încrezi decât în puterile tale.
 
Drumurile celor trei se întâlnesc în mod straniu când un misterios pui de urs grizzly, înzestrat cu darul de a se preschimba în alte animale, devine călăuza lor într-o călătorie plină de primejdii, dar și de aventuri nemaipomenite."

Realismul cu care e înfățișată viața în sălbăticie îi va atrage cu siguranță pe fanii seriei Pisicile războinice.
Booklist

O poveste plină de suspans, care te face să «vânezi» cu nerăbdare volumul următor.
Publishers Weekly

"După nenumărate peripeții, Kallik, Lusa, Toklo și Ujurak ajung în locul sacru în care toți urșii se adună ca să celebreze Ziua Cea Mai Lungă: Lacul Marelui Urs. Dar nici măcar în Lacul Marelui Urs nu se mai găsește pește, iar urșii sunt înfometați și îngrijorați. Trebuie să le dovedească spiritelor că sunt vrednici de ocrotirea lor, așa că hotărăsc să trimită un urs curajos într-o periculoasă călătorie până la îndepărtata Insulă a Labei de Urs. Vor reuși oare cei patru tovarăși să aducă înapoi peștele în Lacul Marelui Urs?"

Erin Hunter ne înfățișează o lume plină de frumusețe și de tandrețe, dar și de sălbăticie și de cruzime, învățându-ne să prețuim natura așa cum este ea.
Kirkus Reviews

În spatele aventurilor palpitante ale puilor de urs se ascunde un mesaj tulburător despre responsabilitatea pe care o avem față de mediul înconjurător.
Booklist
 

You May Also Like

0 comments