Paper Towns - Trailer

by - martie 19, 2015

O. M. G. 
E AICI
SI E ASA DE ASDGGHJKJL


#fangirlmode

Inainte de toate, va las trailerul sa-l vedeti, apoi discutam...


... asa, acum ca l-ati vazut, jezz, E GENIAL!!! (!!!) Adica am inceput sa vad trailerul si eram, mda, o sa fie ca TFIOS, DAR FUCK OFF NU E, E TOTAL DIFERIT. Apoi priveam si ascultam povestea si eram, neah, nu poti sa spui ca asta a fost scrisa dupa o carte, prea mainstream, apoi BAM! tipa dispare si lasa tot felul de masaje codificate (ASDFGHJKL). O da, John, acum vad ca tu esti in spatele tuturor chestiilor astora. Oh, si ca sa stiti, eu nu stiu despre ce e vorba in carte/film. Am incetat sa mai citesc descrierile si am inceput sa ma las surprinsa de povestea cartii cu fiecare pagina.

Doamne, cat de mult astept sa termin de citit cartile incepute (3 la numar ~.~") si sa ma apuc de cele pe care trebuie sa le citesc (2 la numar >.<") si sa ma apuc de "Orase de hartie". Pentru cei ce vor sa afle despre ce e vorba, am sa va las mai jos descrierea cartii, precum si de unde o puteti comanda, dar si cateva poze oficiale ^.^

"Lumea se rastoarna cu doar cateva saptamani inainte de terminarea liceului: Margo reapare in viata lui Quentin. In toiul noptii, imbracata in costum de ninja, gata pentru o noua aventura. Extravaganta, frumoasa, imprevizibila si independenta, Margo l-a fascinat dintotdeauna pe Quentin. Indragostit iremediabil de ea, o urmeaza orbeste, incantat sa ia parte la planurile jucause si vindicative ale ingenioasei Margo.

Numai ca fata dispare iar. De data aceasta definitiv. Margo, fata visurilor care a fost intotdeauna o enigma, acum devine un mister. Pentru Quentin. Care nu mai gaseste nimic altceva decat indicii… lasate de ea pentru el. De aceea, decide sa le urmeze."

Puteti comanda cartea aici sau aici in format e-book.







Ei, cum vi se pare? Ati citit cartea? 

- Diana

You May Also Like

0 comments