Jennifer Lopez si Casper Smart s-au despartit?

by - iunie 06, 2014


Revista americană UsWeekly a anunțat că Jennifer Lopez a încheiat relația amoroasă cu Casper Smart, aceasta durând 2 ani și jumătate. Finalul relației vine după apariția în presă a unor zvonuri care afirmau că dansatorul a înșelat-o pe artistă cu un transexual. 

Nu putem știi exact dacă știrile apărute sunt adevărate. Despărțirea a fost confirmată de o sursă, nu un reprezentant, probabil din dorința lui Jennifer de a păstra intactă intimitatea și de a-și proteja sentimentele. Mai jos puteți citi declarațiile date pentru UsWeekly & People Magazine.

UsWeekly: A fost un proces amical care a început acum câteva luni. Nu a fost o decizie ușoară, dar au hotărât să rămână prieteni. Relația nu funcționa din cauza distanței. El a început să se concentreze pe propria lui carieră și viață, la fel și ea, așa că nu s-au mai putut susține unul pe altul. Jennifer e ocupată cu promovarea noului album. Ambii sunt bine acum. 

People Magazine: Ințial s-au despărțit acum 6 luni. Însă au avut nevoie de timp pentru a conștientiza asta. Cu siguranță nu mai sunt împreună. Jennifer se simte foarte bine și lucrează din greu.


You May Also Like

0 comments