Then & Now #3

by - decembrie 28, 2013

LEONARDO DICAPRIO 

  Ma gandeam acum cateva zile la filme care m-au impresionat cu povestile lor si am ajuns la doua mari filme care il au ca personaj principla pe DiCaprio, este vorba de prea cunoscutul TITANIC si THE GREAT GATSBY . Cu siguranta cariera cat si experienta lui Leonardo Dicaprio in cinematografie nu poate fi contestata 

  TITANIC


 ,,10 aprilie 1912. Tehnologia furniza un şir de miracole de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluţie nesfârşită. Ce putea să dovedească dominaţia omului asupra naturii dacă nu lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare şi mai luxos obiect în mişcare construit vreodată de om? Dar peste patru zile şi jumătate, lumea s-a schimbat. Prima călătorie a "navei viselor" s-a încheiat printr-un coşmar care depăşeşte capacitatea de înţelegere, iar credinţa oamenilor în forţa lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganţa, înfumurarea şi lăcomia."

 

Trailer :









  THE GREAT GATSBY 


"Marele Gatsby urmăreşte povestea scriitorului în devenire Nick Carraway, care pleacă la New York în primăvara anului 1922, o epocă a decăderii valorilor, a jazzului, a regilor contrabandei şi a înfloririi bursei. În căutarea visului american, Nick ajunge să locuiască vizavi de petrecăreţul milionar misterios Jay Gatsby şi dincolo de golf de verişoara lui, Daisy, şi de soţul ei afemeiat, cu sânge albastru, Tom Buchanan. Nick intră în lumea celor bogaţi, a iluziilor, iubirilor şi decepţiilor lor. Nick, ca un observator al lumii noi în care a pătruns, scrie o poveste despre dragostea neîmplinită, visuri nemuritoare şi tragedie şi pune o oglindă în faţa lumii noastre moderne şi a greutăţilor sale."

Trailer :

 




DiCaprio a infatisat doua personaje complet diferite, de la caracter pana la temperanent si atitudine , dar reusind sa dea un farmec special in ambele cazuri. Poate doar eu vad asemanarile dintre acestea, pornind de la ambele povesti de dragoste "imposibile" pana la dezastrul de la sfarsitul filmului care s-a terminat in... apa in ambele cazuri .

You May Also Like

0 comments