Hot On Top #1

by - decembrie 01, 2013

1. Johnny Depp 


Nume real: John Christopher Depp III 
Locul naşterii: Owensboro, Kentucky, SUA  
Data naşterii: 09.06.1963 (50 ani) 
Ocupaţie: Actor, regizor, scenarist  
Constituţie: medie 
Înălţime: 175 cm 
Culoarea ochilor: căprui  
Culoarea părului: castaniu  
Zodia: Gemeni 
Liceul: Miramar High School, FL  
Ţara natală: SUA

    John Christopher Depp II s-a născut pe 9 iunie 1963 în oraşul Owensboro, Kentucky. La puţin timp după naşterea sa, familia lui s-a mutat în Florida dupa ce parintii sai au divortat pe cand el avea 16 ani, abandoneaza scoala un an mai tarziu, sperand sa reuseasca intr-o cariera de muzician. Depp a infiintat multe formatii de garaj, cea mai reusita fiind The Kids, cu care o data, a deschis un concert al lui Iggy Pop.
     S-a apucat de actorie după o vizită la prima sa soţie, care i-a făcut cunoştinţă cu actorul Nicolas Cage, care l-a rândul său l-a prezentat impresarului său. Curând după aceea şi-a făcut debutul în 1984 cu filmul A Nightmare on Elm Street. În 1987, devine faimos când îl înlocuieşte pe Jeff Yagher în rolul poliţistului sub acoperire Tommy Hanson din serialul de televiziune 21 Jump Street.
     Johnny a jucat multe roluri în cariera sa, inclusiv un personaj dintr-o carte, inspectorul Fred Abberline din From Hell (Din iad - Jack Spintecătorul) în 2001. În 2003, a jucat alături de Antonio Banderas şi de Salma Hayek în Once Upon in Mexico (A fost odată în Mexic - Desperado 2), iar mai târziu în acelaşi an, a început să joace rolul căpitanului Jack Sparrow din blockbusterul Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre), un rol care i se potriveşte, care nu ar fi putut fi jucat mai bine de un alt actor. 
      Depp a avut relatii amoroase cu Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder si Kate Moss. Acum, Depp are o relatie stabila cu actrita si cantareata de origine franceza Vanessa Paradis, pe care a acunoscut-o pe platourile productiei The Ninth Gate in 1998. Impreuna au doi copii.
     



    



Johnny Depp colectioneaza papusi facute dupa celebritati, ca Beyonce şi Lindsay Lohan, având şi zeci de Barbie în ediţie limitată. Depp ar mai avea papusi dupa toata distributia "Hight School Musical'' , mebrii trupei New Kids on the Block , Elvis şi Donny Osmond,  scrie Mediafax. Actorul isi accesorizeaza papusile in functie de evenimentele din viata starurilor pe care le reprezinta , astfel ca papusa Lindsay Lohan are o bratara de montiorizare la glezna , din perioada in care vedeta era in arest  la domiciliu. 



You May Also Like

0 comments