Desene animate de Craciun

by - decembrie 19, 2013

Toata lumea iubeste o animatie buna :) Pe scurt, cateva animatii de urmarit de craciun :)

FROZEN (2013)

"Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător."







A CHRISTMAS CAROL (2009)

"O poveste de Charles Dickens despre un bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, Prezentului şi Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.
Fantomele îi amintesc faptul că s-a obişnuit să fie un om morocănos, dar şi consecinţele refuzului de a se strădui să devină un om mai bun. În apropierea Crăciunului, cea mai veselă zi a anului, Scrooge îşi dă seama de contrastele personalităţii sale.
Jim Carrey joacă patru roluri diferite în această nouă versiune a filmului <<A Christmas Carol>>."





THE 12 DOGS OF CHRISTMAS (2005)

"Chiar in ajunul Craciunului, Emma este trimisa de tatal ei intr-un oras indepartat, sa locuiasca impreuna cu matusa Delores pentru o scurta perioada. Insa micuta descopera ca Delores nu-i este ruda, ci doar o fosta prietena de-a tatalui ei, care ii face zile fripte chiar din primul moment. Obligata de Delores sa-si gaseasca o slujba, Emma exploreaza intregul oras si descopera cu oroare ca exista o lege care cere ca toti cainii fara stapan sa fie ucisi. Punand in aplicare un plan bine pus la punct, Emma reuseste sa elibereze 12 catelusi. Impreuna cu acestia, Emma alcatuieste o echipa de soc si descopera ca uneori necuvantatoarele pot vorbi despre bucuria Craciunului chiar mai bine decat oamenii."



SANTA BUDDIES (2009)

"Înainte de venirea Crăciunului, Moşul (Santa Clause) şi ajutorul său canin Santa Paws sunt ingrijoraţi observând o scădere a Magiei Crăciunului şi a energiei din cadrul atelierului de jucării, unde spiriduşii creează jucăriile şi antrenează renii să zboare. În tot acest timp, juniorul Pappy Paws, puiul lui Santa Paws, face tot felul de pozne şi boacăne, astfel încât tatăl Paws decide să-l pedepsească. Sub formă de protest împotriva tatălui său, Puppy Paws hotărăşte să devina un căţel normal şi cere ajutorul celor cinci fraţi: Budderball, Buddha, Mud Bud, B-Dawg şi Rosebud. După o serie de întâmplări hazlii, Pappy Paws va trebui să aleagă între a salva Spiritul Crăciunului şi a-i convinge pe cei cinci frăţiori că Santa Paws chiar există sau să devină un căţel normal."


THE DOG WHO SAVED THE CHRISTMAS (2009)

"Zeus , un fost caine politis K-9, ajuns pe strazi din cauza unei misiuni nereusite, decide sa se predea hinghierilor. Acolo este adoptat de familia Bannister unde va avea parte de misiunea vietii lui: sa opreasca spargatorii. Familia , vrand sa il duca pe Zeus inapoi deoarece nu latra,  pleaca la bunici, Zeus ramanand singur. Atunci, cei 2 spargatori incearca sa jefuiasca, dar Zeus ii opreste in final reusind sa latre. Cand vine familia, este mai mult decat surprinsa si decida sa il pastreze, refuzand oferta politistilor de a-l lua la sectie."


You May Also Like

0 comments