In curand la Editura Epica!

by - ianuarie 29, 2014

Lola si baiatul de treaba din vecini


Hopeless vol. 2: Losing Hope

"Hopeless a fost povestea lui Sky. Acum, in Losing Hope, aflam adevarul despre Dean Holder. Bantuit de fata pe care n-a putut s-o salveze de la un pericol iminent, viata lui Holder a fost umbrita de sentimente de remuscari si vinovatie. El nu s-a oprit niciodata din a o cauta, crezand ca gasirea ei ii va aduce pacea de care avea nevoie pentru a trece peste. In orice caz, Holder nu s-a gandit ca s-ar fi confruntat cu dureri si mai mari cand aveau sa se recunoasca. In Losing Hope, Holder dezvaluie modul in  care intamplarile cu tanara Sky l-au afectat pe el si pe familia lui, iar intr-un final va ajunge sa se vindece... "








Bully

"Numele meu e Tate. El nu-mi spune asa, cu toate astea. El nu s-ar referi niciodata la mine asa de informal, daca el s-ar referi macar la mine. Nu, el abia daca va vorbi cu mine.
Dar el inca nu vrea sa ma lase singura.
Noi am fost candva cei mai buni prieteni. Apoi s-a pornit pe mine si si-a facut o misiune din a-mi ruina viata. Am fost umilita, evitata si barfita tot timpul liceului. Farsele si zvonurile sale au devenit mult mai sadice atata timp cat erau raspandite si am facut tot ce imi sta in putinta sa stau departe din calea lui. Chiar am plecat in Franta pentru un an, doar pentru a-l evita.
Dar am terminat sa ma mai ascund de el acum, si nu o sa fie niciun al naibii de motiv pentru care o sa-l las sa-mi distruga ultimul an de liceu. Poate ca el nu s-a schimbat, dar eu da. E timpul sa ripostez."




Between shades of grey

"Intr-o noapte, Lina, o fata de 15 ani, mama si fratele ei mai mic au fost luati de paznicii sovietici, aruncati in vagoane de vite si dusi departe. Ei urmau sa fie deportati in Siberia.
O calatorie inimaginabila si chinuitoare a inceput. Lina nu stie daca o sa-si mai revada tatal sau prietenii vreodata. Dar ea refuza sa renunte la speranta.
Lina spera penru familia ei.
Pentru tara ei.
Pentru viitorul ei.
Pentru iubire - prima ei iubire, baiatul pe care abia il cunoaste, dar stie ca nu vrea sa-l piarda...
va putea speranta sa o tina pe Lina in viata?

Plasata in 1941, Between of shades of grey este o poveste extraordinara care te bantuie bazata pe conturile unei familii de prima mana si amintiri de la supravietuitori."



Ma pierd in tine


"Nu am fost din totdeauna indragostita de Colton Halloway; l-am iubit mai intai de fratele lui mai mic, Kyle. Kyle a fost prima mea iubire, primul in orice sens.
Apoi, intr-o zi noroasa de august, el a murit si, odata cu el, am murit si eu, cea care eram.
Colton nu m-a invatat cum sa traiesc. Nu a vindecat durerea. Nu a facut ca totul sa fie bine. M-a invatat cum sa sufar, cum sa nu fiu bine si, in cele din urma, cum sa las totul in urma."









Te astept


Traducerile sunt facute de mine, sper sa fie cat de cat ok, sa puteti intelege ceva :D
Epica o sa ne surprinda lunile astea, dar presimt ca asta nu e tot...

You May Also Like

0 comments