Leapsa #5

by - ianuarie 03, 2014

Ii multumesc Dianei (una dintre admine) ca mi-a dat leapsa asta atat de *pentru mine* ... Sa incepem :))

OLDIES BUT GOODIES

1.Care sunt filmele tale vechi preferate pe care le-ai urmari incontinuu, indiferent de noile aparitii si de ce ?


Daca e sa vorbim despre filme vechi probabil nu m-as mai culca la noapte. Am vazut atat de multe incat regret sa o spun, dar am uitat multe din ele :))
Cu siguranta unul dintre filmele care nu m-ar plictisi sa il vad in fiecare zi este "Tristan and Isolde" care poate fi comparat negresit cu tragedia "Romeo si Julieta" - cei doi protagonisti fiind prinsi intre datorie si onoare... iar dragostea lor riscand sa prabuseasca un adevarat imperiu. Cu sigurana un al film care ma face sa tresar de fiecare data este "Casanova" - o comedie dar si (cu sigurata) o lectie de viata pe care trebuie s-o luam ca atare. As mai avea atat de multe filme vechi, dar care niciodata nu se vor invechi pentru inima mea, insa cu siguranta le voi dedica o postare speciala mai tarziu...

2.Asculti trupe sau cantareti vechi ? Si daca da, ce trupe ?

Bun... MUZICA. Totul se invarte in jurul ei; fiecare cu gusturile si preferintele lui, ceea ce apreciez foarte mult, dar trebuie sa recunosc ca nu ascult trupe/cantareti foarte vechi. Avand in vedere ca eu nu ascult muzica romaneasca - nu ascult nici muzica foarte foarte noua -, prefer trupele care nu sunt foarte cunoscute si probabil daca ar fi sa intreb pe stada de ele majoritatea ar "casca'' un pic ochii :)) 
Cateva exemple ar fi: The Cab, Fall Out Boy, 5 Seconds of Summer si lista poate continua dar si cantareti pe care ii ador cum ar fi Rihanna sau Lana Del Ray.


3.Stilul vestimentar. Daca ar fi sa alegi intre stilurile anilor vechi si noile stiluri , pe care le-ai alege?

Suntem obisnuiti sa purtam hainele dupa cum ni se "dicteza" indiferent daca ne simtim bine asa cum iesim pe strada si trebuie sa recunoastem ca cel putin o data in viata am purtat ceva doar pentru simplul fapt ca ni s-a spus ca "se poarta". Ca sa fiu sincera, nu stiu daca as alege stilurile anilor vechi din simplul motiv ca nu ma caracterizeaza, desi recunosc ca ma atrag mult vestimentatiile anilor 1600 pana undeva in 1860.

4.Suntem obisnuiti cu noile carti care apar in fiecare zi, unele bune, altele mai putin bune. Si in general acestea ne plac mai mult decat cele vechi, clasicele, fie ele romanesti sa nu. Dar exista vreo carte veche, pe care obisnuiau sa o citeasca parintii vostri si care v-a placut si voua?


Recunosc, imi place sa citesc dar nu in exces - adica o fac cand ma simt prea acaparata de tot ce inseamna tehnologie - si da exista o carte pe care nu regret ca am citit-o dupa ce mami mi-a recomandat-o: "Tu esti tatal copilului meu ". Este o carte clasica dar imi aduc aminte ca in maxim 3 zile o terminasem pentru ca imi placuse atat de mult. Ce pot sa spun, prefer literatura actuala care ma captiveaza mult mai repede :)

Cam asta a fost :) M-am distrat facand aceasta leapsa. Sper sa o ia cat mai multa lume.




You May Also Like

0 comments