In curand la Editura Rao!

by - ianuarie 30, 2014

Omul de zapada


"Acesta este al saptelea roman in care detectivul Harry Hole si prima tentativa a autorului de a-si confrunta personajul principal cu un ucigas in serie. Crimele "Omului de zapada" se petrec doar cand cade prima zapada, iar ucigasul isi alege drept victime sotii infidele, transformandu-le, literalmente, in oameni de zapada. Ritmul perfect si nivelul mare de complexitate al acestei triste povesti despre paternitate, vanitate si pierdere nu fac decat sa confirme pozitia autorului drept unul dintre cei mai renumiti autori internationali de romane politiste."








Viu sau mort


"Tom Clancy, maestrul romanului de actiune, ne propune o carte despre lumea pe care o cunoaste atat de bine - o lume a haosului, prinsa in jocul incrucisat al haosului si puterii, aflata in pericol din cauza actiunilor unui personaj diabolic. Insa, pe de alta parte, exista barbati care se simt obligati sa opreasca varsarea de sange si sa-si apere cu orice pret tara. Ei fac parte din Campus, o organizatie secreta creata in timpul administratiei presedintelui Jack Ryan, al carui singur scop este de a-i depista, vana si elimina pe teroristi si pe cei care ii protejeaza."









Pictorul umbrelor


"Ce se poate întâmpla când cel mai mare geniu al răului dă peste cel mai strălucit geniu al artei? Sosit de curând la Barcelona, Pablo Ruíz Picasso nu-şi doreşte altceva decât să picteze, să-şi găsească propriul stil, unul diferit de toate stilurile cunoscute până atunci. Departe de familie şi fără bani, va găsi adăpost într-un bordel de pe strada Avińon, unde îşi va regăsi marea iubire, pe care o crezuse pierdută pentru totdeauna. Când una dintre prostituate este ucisă cu brutalitate, toate indiciile par să-l semnaleze pe el ca singurul vinovat. Dar Picasso l-a văzut pe adevăratul criminal şi chiar l-a desenat. Acum tot ce trebuie să facă este să-şi demonstreze nevinovaţia. Si asta nu va fi o sarcină deloc uşoară."






Un alibi in larg


"Sunt cel mai celebru cuplu de avocaţi din Florida şi atunci când sunt împreună, orice regulă, fie ea chiar şi lege... dispare!  Victoria Lord vrea să-şi dea demisia, Steve Solomon, partenerul ei de la firmă şi din dormitor, se îndoieşte de intenţiile ei şi încearcă să o convingă să-i rămână alături, dar între timp unchiul Victoriei, Hal, este acuzat de crimă. Renunţând la visurile de libertate, Victoria porneşte investigaţia. Acesta e momentul mult aşteptat, când poate demonstra că se poate descurca pe cont propriu. Secrete de familie, cu amanţi şi amante, dar mai ales dezlegarea crimei trec pe primul-plan. Asta desigur dacă Steve n-are nimic împotrivă...  "Suspans incitant, umor sec... un alt thriller care ne ţine cu sufletul la gură." -Fort Lauderdale Sun-Santinel  "Un thriller juridic, o comedie excelentă, o fermecătoare poveste de dragoste - într-un cuvânt, una dintre cele mai bune cărţi pe care le-am citit anul acesta." -Philip Margolin"




Un om liber


"Intr-o după-amiază caldă de mai, un necunoscut a bătut la uşa casei lui Pietro şi a lui Astrid, doi ţesători cu o viaţă modestă. Musafirul neaşteptat se numea Durante, avea puţine bagaje, dar un trecut misterios, părea lipsit de simţul proprietăţii şi incapabil să mintă. Astrid este fascinată de farmecul lui, ca mai toate femeile care l-au întâlnit, Pietro, dimpotrivă, îl priveşte cu iritare şi reticenţă, ca mai toţi bărbaţii. Romanul este scris din perspectiva părtinitoare a lui Pietro, alte voci răzbat însă printre rânduri. Acţiunea te prinde în mreaja ei, iar stilul neconvenţional te invită să iei poziţie."









Seniori si doamne


"VRAJITOARELE S-AU ÎNTORS - DAR DE DATA ASTA NU SE MAI MULTUMESC CU DINTI... Buna Batevreme şi minusculul ei sobor se confruntă cu elfi adevăraţi. E noaptea miezului de vară. Dar nu-i vreme de visat... Include gama completă de pitici, vrăjitori, troli, căluşari şi un urangutan. Plus hai-frunză-verde pe săturate şi sânge peste tot.  <<Dacă eşti un admirator vechi, te vei bucura de această carte la fel de mult ca şi de celelalte; dacă acum faci cunoştinţă cu Pratchett, ce naiba ţi-a luat atât?>>"












Surprize, surprize! Se pare ca editurile noastre vor sa ne surprinda placut :)
Ce carti asteptati sa se mai publice? :3

You May Also Like

0 comments