Aaaa... 8, 9, 10 :D

by - ianuarie 13, 2014

Mda... Ma uitam peste postari si tot aveam impresia ca am uitat ceva... Era o leapsa de 10 zile din care eu rezolvasem doar 7 :)), asa ca m-am gandit sa postez si celelalte "provocari" desi nu cred ca isi mai aduce nimeni aminte :))
Buuuuunnnnn...

8. Turn offs/ons

Habar nu am la ce se refera chestia asta, asa ca o sa bat campii despre seriale sau carti pe care le-am inceput si nu le-am terminat niciodata sau nu s-au mai produs restul episoadelor etc :D
Urmaresc multe seriale (TVD, SPN, Teen Wolf, PLL, The Originals, Ravenswood, Dracula?!, Baby Daddy, AHS) si am fost chiar dezamagita ca unele dintre ele nu s-au mai difuzat (The Secret Circle, The Nine Lifes Of Chloe King, HEX), dar recunosc ca am incercat sa vad unele seriale care nu m-au atras deloc sau nu avem rabdare sa le vad (Gossip Girl - 20 min si gata :)) -, Lost Girl - cateva episoade si n-am mai avut timp, apoi am uitat de el :/ -, Dinastia Tutorilor - de ce sunt episoadele asa de lunnnngggiii?! -, Regina Alba - scuze Laura :/, dar am uitat complet de el :D - ok, si altele de care nu-mi mai aduc aminte :)))

Daca vine vorba de carti, nu cred ca am lasat multe carti din mana pentru ca nu mi-au placut sau ceva, dar exista si astfel de specimene clasice (Ciresarii - un volum si mi-a ajuns :)) - sau Mara - wtf?!) sau fantasy [da, mi-e rusine sa recunosc, dar chair nu am putut sa le citesc] (Madison Avery - la vara o citesc! pff... - si volumul 3 din Chloe King - pentru ca primele 2 volume le citisem cu mult timp in urma si mda... nu mai avea rost).

9.  Lucruri de care iti e teama

Uff... Mi-e teama de multe lucruri: serpi, paianjeni, chestii scarboase care se tarasc etc. :))
Dar cred ca cel mai mult ma tem de singuratate. Stiu ca suna ciudat, dar pe langa teama de a fi ingropata de vie sau sa ma inec, teama de singuratate mi se pare cea mai... altfel. De toate celelalte poti scapa, adica ori mori ori ramai cu trauma, dar singuratatea... te innebuneste.


10.  Lucruri care te fac fericita in acest moment

Cred ca familia si prietenii. Incep sa ma bucur din orice nimic si lucrul asta... ma bucura :))
Incerc sa fiu fericita mereu, dasi stiu ca nu e posibil, dar in 2014 sunt optimista. Am zis-o!
Parintii, Dani, Laura, blogul, prietenii (desi putini la numar) din liceu, voi, cei care cititi aberatiile noastre zilnice :))... Astea-s lucurile care ma fac fericita in acest moment *virtual hug*

Pai... Cred ca asta a fost tot. Am incercat sa simplific si sa spun totul clar si pe scurt... M-am revansat cu leapsa; nu stiu daca citeste cineva, dar... mie chiar mi-a placut sa o termin :))

You May Also Like

0 comments