CARRIE

by - ianuarie 28, 2014

Carrie (2013)

Sinopsis:

,,Adolescenta firavă şi aparent lipsită de personalitate Carrie este ţinută de mama sa, Margaret White - o femeie extrem de religioasă şi de conservatoare - departe de tentaţiile lumii. Asta o face pe fată vulnerabilă în cercul său de cunoscuţi de la liceu, unde este adesea ţinta batjocurii "fetelor rele", conduse de populara Chris Hagerson (Portia Doubleday).

Profesoara de sport, domnişoara Desjardin (Judy Greer) încearcă în van să o protejeze. Doar o singură colegă, Sue Snell (Gabriella Wilde) se căieşte de acţiune sale crude îndreptate împotriva lui Carrie, aşa că îl roagă pe prietenul său, Tommy Ross (Ansel Elgort), să o invite pe aceasta la bal.

Seara de dans se încheie însă dezastruos pentru tânără, ea căzând din nou pradă unei crude farse, iar momentul o supără atât de rău încât dă frâu liber nou-descoperitelor sale abilităţi telekinetice."




Parerea mea :


Ei bine greu de crezut sau nu, nu am avut asteptarii prea mari din partea acestui film din nu stiu ce motiv... dar o viziune proaspata pentru ca ea vine in zilele noastre, implicand tot ceea ce reprezinta tehnologia moderna … telefoane mobile, internet, clipuri video .. puse in slujba agresarii psihicului in cautarea unui echilibru intr-o lume cu manifestari atat de dezechilibrate. Acesta productie cinematografica opteaza pentru o Carrie real adolescenta , frumoasa, chiar ingenua care realmente isi iubeste si intelege mama, dar care stie sa lupte pentru castigarea propriei ei identitati si libertati. Contrastul dintre aceasta frumusete nevinovata in pragul infloririi feminitatii si dramatismul iscat de abilitatile kinstezice puse cu voie sau de nevoie in slujba apararii-eliberarii (si nu a razbunarii), este excelent ilustrat in aceasta noua punere pe ecran!

Iar scenele finale, de varf, explozive, beneficiaza de o atmosfera construita cu multa intelepciune, fara exagerari penibile, dar puternic-terifiante … pline de emotie, dar si de speranta ca lectia va fi invatata si lumea va deveni mai buna si mai curata pentru supravietuitori si pentru cei ce vor veni.

Nota:


Trailer:




You May Also Like

1 comments

  1. Hai serios doar seriale ce.ma ispitesti cu serile .. Eu luni dau simularea si eu stau si caut seriale.. Iti multumesx pentru tentati

    RăspundețiȘtergere