Parody Movies #2

by - ianuarie 18, 2014

SCARY MOVIE 2 (2001)



Pe scurt:

"Fratii Wayans si isterica lor echipa s-au intors sa ne ofere inca o portie de ras, dupa culminantul succes al filmului SCARY MOVIE. De aceasta data, ei au ce au cu lumea supranaturalului. 
Filmul incepe cu o scena ce parodiaza Exorcistul, in care nonconformistul preot McFelly incearca sa elibereze o fermecatoare tanara de un poltergeist din alta lume. Apoi, reluand actiunea din SCARY MOVIE, fratii Wayans se reunesc, pentru noi nazbatii, cu eroina Cindy Campbell, acum la colegiu. Un profesor nebun o recruteaza pe ascuns, impreuna cu un grup de colegi dornici de senzatii tari, pentru un weekend aflat sub auspiciile unui experiment stiintific. Pe masura ce se desfasoara diversele activitati din timpul weekend-ului, care mai de care mai socante si care deseori nu au nici o legatura cu programa scolara, surprizele se tin lant si asigura distractia 100%!"


Parerea mea:
Ca o continuare a lui "SCARY MOVIE", "SCARY MOVIE 2" parodiaza clasicele, cum ar fi "Exorcistul" sau "Poltergeist", dar si filmele recente, precum "Hannibal", "Dincolo de aparente" sau "Castelul bantuit". Dar nu se opreste aici, ci loveste si in succese de casa ca "Ingerii lui Charlie" si "Misiune imposibila 2".
Cu noi personaje si intamplari amuzante, "Scary Movie 2" revine in atentia tuturor cu o noua intriga: casa parasita.

Nu stiu de ce, dar mie imi cam aduce aminte de Scooby-Doo! :)) Poate chiar au vrut un apropo la film... Ca si in precedentul film, apar Shorty impreuna cu aiurelile lui si Cindy care e la fel de... toanta ca inainte.

Poate un pic mai reusit, Scary Movie 2, a introdus in lumea parodiei scene din filmele celebre, dar si din reclame. Poate ca diferenta dintre cele doua filme nu este mare, dar la fel ca la primul, umorul este obligatoriu. Nu pot sa spun care mi-a placut mai mult, au fost reusite si le recomand. Mai sunt inca trei filme din serie care, pe langa nebunia generata de personajele principale, aduc si o seriozitate sau tensiune aparte.

Nota:



Trailer:

You May Also Like

1 comments

  1. La filmul nu am mai avut aer .. Simtiam ca ma sufor de la atata ras .. Parodie ca asta nu am mai vazut...

    RăspundețiȘtergere