The Hunger Games : Catching fire

by - ianuarie 02, 2014


Intr-o oare care masura ,,The hunger games: Catching fire" pentru mine a fost cel mai asteptat film al anului 2013, personajele care chiar au reusit sa ma faca sa empatizez cu ele , frumos conturate .Mi-a placut foarte tare faptul ca fiecare participant avea propriile atuu-uri si slabiciuni.Katniss nu e straina de durere, nu e invincibila si peste toate, este o eroina construita fara a i se exagera atributiile in cadrul filmului, -estetic-este un film care pluseaza extraordinar de mult la capitolul asta .O mare realizare asta, tinand cont ca, in general, ecranizarile cartilor ce apartin genului young adult merg drum simplu, batatorit cu efecte speciale si prea putina substanta fata de acesta care este o mare explozie .


Descriere:
,,Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familile lor. Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuşi să convingă naţiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiţi nebuneşte, consecinţele ar putea fi dezastruoase..."





Trailer:




Poze:




Nota:

You May Also Like

6 comments

  1. Si pentru mine a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale anului trecut, mi-a placut enorm si mi s-a parut mult mai bun decat primul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine , si mie mi s-a parut mult mai reusit decat primul film desi si el a avut farmecul sau , iar acum astept cu nerabdare urmatorul film :D
      Laura

      Ștergere
  2. Mie mi-au placut mult mai mult cartile decat filmele ! Desi , si filmele au fost exceptionale!

    RăspundețiȘtergere
  3. E drept ca primul film a fost mai slab, dar acesta m-a surprins, desi cu siguranta cartile sunt cu adevarat fascinante.
    -Laura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut filmul si mi-a placut mult ....Sfidarea e un nume potrivit .

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut filmul...Sfidarea e un nume bun

    RăspundețiȘtergere