In curand la Editura CORINT!

by - noiembrie 03, 2015


In curand la Corint Junior, volumul #2 din seria "Scoala de magie Magisterium", "Manusa de arama". Desi mi se pare o serie destul de "pentru copii", trebuie sa recunosc ca imi place la nebunie cum arata copertile. Good job!

Primul volum al seriei:



Diana

You May Also Like

6 comments

  1. De ceva timp am pus ochii pe primul volum si am tot amanat achizitionarea lui , dar cu ocazia aparitiei volumului 2, cred ca in sfarsit o sa le cumpar ^-^
    Iar copertile arata genial <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit primul volum si mi-a placut foarte mult! Are o actiune foarte complexa ,desi este pentru copii. Sunt mare fan Cassandra Clare <3 Abia astept sa se traduca si volumul trei din Dispozitive Infernale si volumul sase din Instrumente Mortale! Testul fierului merita o sansa ! Nu va va dezamagi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, multumim pentru recomandare!
    Corina, scrie chiar asa fain Cassandra Clare? :D N-am citit nimic scris de ea pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca e Cassandra Clare atunci mai mult ca sigur e o lectura super faina! Orasul oaselor mi-a placut la nebunie desi nu am avut cand sa citesc urmatoarele volume, dar am de gand sa-mi cumpar de Craciun setul cu cele 3 volume (sper da zic bine) din Infernal Devices. Am auzit ca seria asta e priceless!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cassandra Clare Scrie Superb. Desi M-am Blocat La Partea A 2-a Din Infernal Devices, Am Citit Primul Volum Si Mi-o Placut Dar Pe Al 2-lea Nu Am Reusit Sa Il Termin :( Orasul Oaselor Am Citit Primele 3 Volume, Nu Am Continuat Pentru Ca Inca Nu O Aparut La Noi Ultimul Volum Dar Si Pentru Ca Eu Zic Ca In Partea A 3-A Se Aseaza Frumos Lucrurile, Nu Prea Inteleg Ce Se Mai Poate Intampla In Urmatoarele 3. Seria Magisterium Nu Am Citit-o Desi Am Vrut Sa O Cumpar, Daca Tin Bine Minte Era Asemanata Cu Harry Potter.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cassandra Clare scrie foarte frumos. Este una dintre autoarele mele preferate <3 Am citit 5 volume din seria Instrumente Mortale , 2 din seria Dispozitive Infernale si un volum din seria Scoala de magie Magisterium ( cam tot ce s-a tradus pana acum :)) ). Mie imi place foarte mult stilul sau ,este foarte captivant. Lumea Vanatorilor de Umbre este impresionanta ,iar actiunea este complexa ,cu multe rasturnaturi de situatie,chiar imprevizibila uneori,scriitoarea neincetand sa te surprinda cu idei noi, si te face sa treci prin multe stari emotionale : fericire ,entuziasm ,tristete , teama pentru personaje (nu ai cum sa nu te atasezi de ele ) etc. Mie imi place foarte mult aceasta autoare si o recomand cu drag !

    RăspundețiȘtergere