Hot on Top #7

by - mai 24, 2014

7.Austin Butler

Inaltime: 1.83 m
Nationalitate: American
Fratii: Ashley Butler
Parintii: Lori Butler, David Butler
Locul nasterii: Anaheim, California, USA
Data nasterii: 17.08.1991 (22 ani)
Ocupatie: Actor
Zodia: Leu

AUSTIN BUTLER s-a nascut in Anaheim, California, în anul 1991. Si-a inceput cariera în emisiunea de pe Nickelodeon, "Ned’s Declassified School Survival Guide". A aparut apoi in mai multe reclame si a detinut roluri in seriale ca "Hannah Montana", "Zoey 101", "Out of Jimmy’s Head" si "iCarly." Apoi a pus mana pe un rol mai mare si mai diferit, ca James in "Zoey 101".
In prezent, filmează la serialul "Ruby and the Rockets", scris de producătorul executiv Shaun Cassidy. În serial mai apar David Cassidy, Patrick Cassidy, Alexa Vega şi Katie Amanda Keane. Austin portretizează un muzician aspirant şi s-a bucurat de pregătirea pentru rol luând ore de canto, chitară şi pian.
Prietenul sau din show-ul Declassified School Survival Guide, Lindsey Shaw i l-a prezentat pe managerul lui, Pat Cutler care s-a oferit imediat sa-l reprezinte, si din acel moment, Butler a inceput sa isi ia cariera in serios.
Butler a mers la o scoala publica, pana in clasa a saptea, cand, la varsta de treisprezece ani, el a inceput sa faca scoala acasa, cu scopul de a putea sa isi adapteze programul la lucru. El si-a continuat studiile acasa pana in clasa a zecea, cand, la varsta de cinsprezece ani, el a luat CHSPE, pentru as termina studiile de liceu formal, si isi doreste sa mearga la colegiu, atunci cand va fi momenul potrivit.
A inceput sa cante la chitara la varsta de treisprezece ani, iar la pian la saisprezece, printre hobby-urile sale se numara activitatiile in aer liber, cum ar fi baschetul, drumetiile si ciclismul.





 



Laura

You May Also Like

1 comments

  1. E dragut. Prima data l-am vazut jucand in filmul Aliens in the Attic, apoi in serialul Switched at Birth si in The Carrie Diaries in care juca asa de bineee :x. El si Vanessa fac un culplu frumos, sper sa le tina relatia :)

    RăspundețiȘtergere