Katy Perry si sora ei!

by - mai 13, 2014


Katheryn Elizabeth Husdon , alias Katy Parry, si sora sa Angela au fost crescute intr-un mod destul de traditionalist. Parintii lor erau extrem de conservatori si nu le dadeau voie nici macar sa asculte muzica pop. Totusi, nu au putut ignora talentul lui Katy, pe care au indrumat-o catre musica gospel. Cantareata a si scos un album de muzica gospel, semnat cu numele sau adevarat.

Cele doua sunt extrem de apropiate si in prezent. Angela o urmeaza pe Katy in turneele sale mondiale, facand parte din staff-ul cantaretei.
"Sora mea are o figura angelica, este perfecta si adorabila. Cred ca a pacatuit o singura data in viata ei si atunci s-a si aflat! A furat un sutien dintr-un magazin si tata a trimis-o in Arizona. A trebuit sa traiasca cu o alta familie timp de cateva luni", a spus Katy despre sora sa.


You May Also Like

3 comments

  1. Habar n-aveam că are o soră :)). Bun, da părinții lor erau PREA conservatori, adică cum s-o pedepsească în felul ăsta pentru că a furat un sutien ? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Amandoua sunt foarte frumoase! :)) Chiar nu stiam ca Katy Perry are o sora. Este foarte frumos ca pot sta impreuna si isi petrec timul impreuna. Saraca, doar pentru un sutien a trebuit s fie atatea luni departe de casa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam ca are o sora asa de frumoasa ca ea!! :D

    RăspundețiȘtergere