Trailers!!!

by - iulie 28, 2014






Voi ce seriale/filme asteptati in toamna? :)


You May Also Like

5 comments

  1. Eu,sincer,de-abia astept sa apara "The Originals".Este singurul serial cu vampiri care inca imi mai place.M-am uitat si la TVD toate sezoanele,dar nu mai este cum era la inceput si,oricum,am auzit ca Ian Somerhalder aka Damon o sa mai fie doar in sezonul 6.Era singurul personaj pentru care ma mai uitam.Dar acum este doar un joc pentru audienta si o intreaga abureala si,sincera sa fiu,ma plictisesc groaznic la fiecare episod.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat am ras la trailer-ul de la The Vampire Diaries :))
    In toamna astept sa inceapa The Originals,The Vampire Diaries,Arrow,Once upon a time,The 100

    RăspundețiȘtergere
  3. Abea astept sa apara 50 de umbre si vampirii , restul nu le urmaresc. Sper sa se ridice la nivelul asteptarilor 50 de umbre

    RăspundețiȘtergere
  4. Trailerul de Fifty Shades circulă pe toate site-urile și, cred că l-am văzut de vreo 3 ori până acum :)). Mockingjay știu că mă va stoarce de lacrimi, cum s-a întâmplat și cu cartea (încă nu pot să cred că s-a terminat AȘA, Suzanne Collins și-a distrus propia lume.Cum să faci așa ceva? Cum?!) Trailerul de la Teen Wolf s4 nu l-am văzut până acum și, stai...Am văzut bine? Lydia și Stilles? O, sper că vor fi până la urmă împreună! A, da, și ce se întâmplă cu Derek?! Dacă moare, jur că nu mă mai uit la serialul ăsta. Nu, nu poate să moară și el...aș intra în depresie, în comă, aș muri sigur! :))Trailerul de la TVD a fost așa amuzant :)), iar la Supernatural abia acum am început să mă uit și deja îl iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dintre seriale astept Supernatural, mi-e dor de Dean si Sammy si nu ma pot abtine sa nu caut toata ziua spoilere, Anatomia lui Grey, American Horror Story, abia astept Freaking Show, si cam atat cred. Cred ca am sa ma uit la 50 Shades, desi am urat pe bune cartea. Mockingjay se va lasa cu o cascada zdravana de lacrimi si cu multe "de ce"-uri dintr-un sfert in sfert de ora. Am citit cartile, dar cred ca am sa la recitesc, sa imi improspatez memoria.

    RăspundețiȘtergere