În curând la Editura EPICA!

by - aprilie 01, 2016

... și povestea sună așa:

Bianca Piper are șaptesprezece ani, este o fire cinică, dar o prietenă loială, și nu se crede deloc cea mai frumușică din grupul ei de amice. Totodată, este mult prea isteață ca să se lase atrasă de șarmul fustangiului Wesley Rush, vedeta liceului. De fapt, Bianca îl urăște. Ba chiar, după ce acesta o poreclește „Duffy”, îi răstoarnă un pahar de Cola direct în cap.

Însă lucrurile nu stau prea bine în familia Biancăi, iar ea caută cu disperare ceva care să o distragă. Așa că îl sărută pe Wesley. Mai mult decât atât, chiar îi place. Dornică de o evadare, Bianca începe cu el o relație secretă, de tipul inamici cu beneficii.

Dar, apoi, situația se schimbă. Wesley nu e deloc un tip superficial, iar viața lui e la fel de încâlcită ca a ei. Dintr-odată, îngrozită, Bianca își dă seama că e pe punctul de a se îndrăgosti de tipul pe care credea că îl urăște cel mai mult.

Din 15.04.2016 în librării și pe www.edituraepica.ro.

Asdfghjkl! Abia aștept să citesc cartea asta! Am văzut filmul acum mult timp și țin mine că mi-a plăcut. Nu m-a dat pe spate, dar a fost okay. Am înțeles însă că povestea e mult mai bună în carte și că nu se poate compara cu filmul. Iubesc faptul că editura a păstrat coperta originală, iar titlul mi se pare chiar ingenios - în film se numea PUG (știți voi, cățelul ăla cu ochii mari și care grohăie :)) și se împiedică mereu), Prietena Urâtă și Grasă. Cu siguranță voi citi această carte cât mai curând *.*

Ce părere aveți? O puneți pe wishlist?





You May Also Like

0 comments