Noutăți sau cărți în curs de aparițile de la Editura BOOKLET!

by - aprilie 22, 2016


Motanul Winston duce o viață perfectă. Peste zi se relaxează pe canapea, întrerupându-și moțăiala doar pentru a se ghiftui cu minunatul ficat de pasăre gătit cu pătrunjel. Însă când bucătăreasa personală este înlocuită de alta, lucrurile o iau razna! Intrusa aduce cu ea un geamantan de probleme și pe fiica ei, Kira. Unde mai pui că viața lui Winston se schimbă fulgerător, el trezindu-se brusc într-un corp nou, uman... Situațiile amuzante se țin lanț, fiind provocate de un copil cu toate mofturile unui motan simandicos și de o pisică ce are acum preocupările unei fetițe de doisprezece ani. În ciuda tuturor încurcăturilor, Kira și Winston sunt hotărâți să rezolve primul lor caz de detectivi.






Imaginează-ți că locuiești în cel mai plictisitor sat 
din lume și viața ta este cum nu se poate mai banală. 
Până într-o zi, când intri în camera ta, simți un miros 
ciudat, te uiți în jur și vezi... o mumie la tine în pat. 
Tragi o sperietură zdravănă. După aceea, închizi 
ochii, numeri până la zece și speri să dispară. Dar nu, 
arătarea tot acolo este! Ce-i de făcut? 
Așa începe prietenia bizară dintre Goos și mumia 
trezită la viață a unui băiețel din Egiptul antic. Și, 
odată cu ea, o serie de aventuri incredibile.







Alfred Hitchcock și Agatha Christie fac echipă și rezolvă cele mai enigmatice cazuri.

Alfred nu și-ar fi imaginat niciodată întâmplările extraordinare prin care trece acum. Alături de Agatha și de cățelușa acesteia, Morritos Jones, el cercetează dispariția celor zece bijuterii ale bătrânei doamne Elster, figurine prețioase în formă de pasăre. Atunci când dispare și proprietara giuvaierelor, copiii au nevoie de tot flerul lor de detectivi pentru a rezolva misterul. Nicicând nu s-ar fi gândit Alfred că va ajunge să se dea cu tiroliana, că se va furișa într-un conac în toiul nopții sau că va fi atacat de niște înspăimântătoare păsări hămesite. Aventurile îi vor aduce însă prieteni de nădejde.

Alfred Hitchcock și Agatha Christie fac echipă și rezolvă cele mai enigmatice cazuri.



La cei zece ani ai ei, Penny are trei mari visuri (și cam un milion de altele mai mici):
1. să aibă un câine;
2. să ajungă detectivă și să rezolve tot soiul de cazuri complicate;
3. să nu fie nevoită să meargă la ziua de naștere a îngâmfatei și pârâcioasei de Flora.
Visul numărul 3 nu i se împlinește, iar petrecerea Florei se dovedește un dezastru, așa cum Penny bănuia că va fi. Cadoul cel mai drag primit de Flora de ziua ei, Justin, cel mai dulce câine de pe lume, dispare pur și simplu. Hoțul lasă în urma lui doar o scrisoare prin care cere o răscumpărare imensă. Penny știe că acesta va fi primul ei caz și șansa de a-și împlini visul numărul 2. Și, cine știe, poate și pe acela cu numărul 1…




Enzo este un câine special. Fan înflăcărat al curselor de mașini, el știe o groază de lucruri despre Formula 1, pilotul lui preferat fiind Ayrton Senna. Cunoaște ca nimeni altul natura umană, despre care are o groază de teorii. Și continuă să învețe despre noi. Pentru că este sigur că va renaște ca om – așa cum a aflat dintr-un documentar despre credințele mongolilor – și trebuie să fie pregătit. Până atunci însă, alături de stăpânul său, Denny, Enzo are de parcurs un circuit plin de turnante periculoase: viața însăși.

În curând, în colecția Booklet Fiction.








You May Also Like

0 comments