Recenzie „DEADPOOL” #8

by - aprilie 28, 2016


• Pe scurt •

Mai întâi ne aducem aminte de aventurile lui Deadpool de la 1900 toamna alături de IronMan... apoi Deadpool e angajat de un de un demon ca să recupereze suflete! Și asta nu e tot! Wade își cunoaște latura feminină!

Vârstă: +16 ani

Mulțumesc mult Lex Comics pentru acest număr - îl puteți comanda de aici.






• Părerea mea •


Cu Deadpool m-am mai întalnit în albumul „Deadpool Killustrated” unde m-am îndrăgostit de replicile sale acide. Acest număr nu a fost la fel de genial precum albumul, însă nici groaznic nu a fost!

Deadpool e de fapt Wade Wilson, un tip care a fost cooptat într-un program guvernamental strict secret. Acum, se pare că e imun la orice fel de lucruri care l-ar putea răni. Și ăsta-i cel mai mare atuu al său. Asta și gura lui mare! În capul lui Deadpool e zarvă mare acum. Și asta pentru că își împarte creierul cu agentul Preston de la S.H.I.E.L.D. care a murit și a ajuns cumva - cu ajutorul lui Michael - ca spiritul ei să sălășluiască în mintea lui Deadpool. Și asta nu e tot, se pare că și fantoma lui Benjamin Franklin îi dă târcoale.


Din nou, nu am citit această serie de la început astfel că de la numărul 8 e destul de greu să-ți dai seama cum merg lucrurile. Se pare, totuși, că un demon pe nume Vetis care-l angajase pe Deadpool drept mercenar și care voia să scape de Ironman s-a întors acum și vrea să se răzbune. Cum ar fi ca Michael să moară și să n-o mai poată scoate pe Preston din capul lui Deadpool? Vetis îi dă lui Deadpool o listă cu 5 oameni care ar trebui să moară. Toți făcuseră un pact cu el la un moment dat pentru a primi puteri supranaturale. Pe listă se află și prietenul lui Deadpool, Michael, iar Vetis i-a promis că-l cruță dacă Deadpool îi omoară pe ceilalți patru.


În timp ce Deadpool se joacă de-a mercenarul, Michael și Benajmin Franklin încearcă să găsească o soluție pentru a o scoate pe Preston din mintea lui Deadpool și a o pune într-un alt corp. Dar oare e așa de simplu?


A fost o lectură ușoară, cu replici acide și grafică grozavă, multă acțiune și... care-i faza cu tipa din final care vrea să-i ia organele lui Deadpool? Reușește acesta să omoare toate numele de pe listă? Ce părere are Preston despre asta? Găsesc o soluție pentru a o scoate din mintea lui Deadpool? 

• Nota •

MI-A PLĂCUT







You May Also Like

0 comments