În curând la Editura NEMIRA!

by - aprilie 02, 2016

A doua parte din seria OUTLANDER

Povestea care a stat la baza serialului OUTLANDER

Claire Randall a ținut trecutul ei secret aproape 20 de ani. Dar acum se întoarce acolo unde a începutul totul, pe plaiurile misterioase ale Scoției, împreuna cu fiica ei.

Aici Claire plănuiește să-i dezvăluie totul: secretul cercului de piatră, secretul unei iubiri care traversează secole, și adevărul despre Jamie Fraser – un războinic scoțian a cărui dragoste și curaj a făcut-o pe Claire să se întoarcă înapoi în timp și să rămână în epoca tulbure în care traia el.

Călătoria fascinantă a lui Claire continuă la Curtea Franceză plină de intrigi și în Scoția, prin război și moarte, într-o încercare disperată de a-l salva pe bărbatul pe care îl iubește și pe copilul lor.

Diana Gabaldon este o povestitoare înnăscută… Paginile zboară singure atunci când citești această carte.” - Arizona Republic

O poveste puternică, scufundată în istorie și mit. Am iubit fiecare pagină.” - Nora Roberts

Prima parte:


Iubesc serialul ăsta atât de tare încât chiar m-aș încumeta să citesc cărțile. Bibliile astea de cărți au câte 800-900 de pagini. Ce mai, o adevărată provocare! Dar zic că merită fiecare pagină. Vă recomand și serialul pentru că inevitabil o să vă îndrăgostiți de personaje și de veridicitatea poveștii! Oficial, această serie se află pe wishlist-ul meu. Voi ce ziceți de ea?





You May Also Like

0 comments