Nou la Editura TREI!

by - aprilie 10, 2016

Al treilea volum din seria AFTER

Peste 1,3 miliarde de lecturi pe Wattpad

Tessa ştie că Hardin o iubeşte şi că e în stare să facă orice să o protejeze. Dar între a iubi pe cineva şi a fi în stare să-l păstrezi în viaţa ta e o mare diferenţă.

Însă acest cerc vicios de gelozie, crize de furie şi iertare este istovitor.

Tessa n-a mai avut sentimente atât de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sărutat-o atât de pătimaş... însă pasiunea care îi leagă pe amândoi merită toată suferinţa?

Dragostea era de ajuns să-i ţină împreună. Dar dacă Tessa îşi va asculta acum inima, acesta va însemna oare... sfârşitul?

AFTER a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet!

Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare a romanului After.

"Anna Todd este cel mai important fenomen literar al generaţiei sale." - Cosmopolitan

"Am ajuns într-un moment, la fel ca şi cu Amurg, când m-am oprit din tot ce făceam şi m-am concentrat numai pe lectura acestei cărţi... Todd, fetiţo, eşti un geniu!!!" - Once Upon a Twilight

Primele volume:



"O carte care te bântuie." - The Sun

Nimeni n-a aflat secretul lui Emily. O vei face tu? 

O căsnicie fericită. Un fiu superb. Un cămin perfect. Atunci ce anume o face pe Emily Coleman să se trezească într-o dimineaţă şi să-şi schimbe radical destinul, plecând de acasă şi lăsând în urmă tot ce a construit?

Într-o Londră mai mult ostilă decât prietenoasă, cu un nume nou, cu o profesie nouă, dar cu aceleaşi vinovăţii şi coşmaruri, Emily încearcă să se reinventeze şi s-o ia de la capăt.

Însă nu poate scăpa de fantomele trecutului, care continuă să o bântuie.

Şi curând, va trebui să se confrunte cu urmările faptelor sale - o descoperire şocantă care s-ar putea să o împingă cu un pas prea departe... 

"Un roman zguduitor despre ce preţ trebuie să plătim când evadăm din propria viaţă." - Kirkus Reviews

"Thrillerul psihologic al Tinei Seskis ţine cititorul în suspans până în ultima clipă." - US Weekly

"N-ai cum să nu te simţi copleşit." - New York Times 


 

De asemenea, nu uitați că pe 19 aprilie ne întâlnim cu Patrick Ness la Cărturești Verona. Primul volum din seria „Pe tărâmul haosului”, „Vocea pumnalului”, primește în curând o nouă copertă și la fel de curând o să apară și cel de-al doilea volum. Eu citesc „Chemarea monstrului” și până acum e chiar grozavă! Abia aștept să încerc și celelalte cărți ale autorului, și mai ales, să-l întâlnesc (video) la Cărturești ^.^





You May Also Like

0 comments