recenzie „DEADPOOL” #10

by - aprilie 30, 2016

• Pe scurt •



Deadpool merge la plajă unde cunoaște un tip fermecător cu puteri subacvatice, apoi se împrietenește cu Supereriorul Spiderman. Va promitem că îl omoară pe unul dintre ei!

Vârstă: +16 ani

Mulțumesc mult Lex Comics pentru acest număr pe care îl puteți comanda de aici :)







• Părerea mea •


Cred că până acum, numărul ăsta din Deadpool mi-a plăcut cel mai mult (dacă nu punem la socoteală albumele). Și asta, poate, pentru că apare și Spiderman :D

Nu e un secret faptul că sub masca de Deadpool se află Wade Wilson. Sau că e indistructibil. Ori că e un mercenar cu gura mare. Așa se face că Deadpool a primit „provocarea” lui Vetis de a omorî celelalte patru nume de pe listă pentru a-și cruța prietenul, pe Michael. Nume care cândva au făcut un pact cu demonul (adică Vetis) pentru a primi puteri supranaturale. Iar acum, fie că le folosesc pentru a face bine sau rău, trebuie să plătească un preț: viața lor. Pentru ce? Ei bine, Michael e un vrăjitor care a transferat spiritul lui Preston (angentă S.H.I.E.L.D.) în capul lui Deadpool după ce acesta a murit, se pare. Deși pare cea mai importantă piesă din acest puzzel și pare a fi singura persoană care poate să reinverseze vraja, Deadpool are alt plan. Un plan în care Michael e mort, pare-se!


Grozav! Acum nici fantoma lui Benjamin Franklin nu-l mai ajută... 


Îndreptându-se spre cealaltă țintă, Deadpool se întâlnește cu Spiderman. Prie-dușmanul său :D Dar amândoi au același scop: să-l oprească pe acest Daniel Gump, „geniul financiar care locuiește la ultimul etaj” al unei clădiri din Manhattan. Doar că Daniel nu e singur! Aduce câțiva răufăcători cu el ce au ca scop să-l încetinească pe Spiderman și să-l omoare pe Deadpool. Și oare reușesc? Căci acest Daniel Gump mai are un as în mânecă: prevede viitorul apropiat. Asta înseamnă că e cu un pas înaintea tuturor, nu? Deadpool, însă, nu-i așa de sigur!

Mi-a plăcut numărul ăsta mai mult decât celelalte. E mult mai dinamic, are mai multe personaje, iar Deadpool are mai multe replici amuzante. Cred că și această serie își anunță un viitor promițător! Deja m-a făcut curioasă în privința celuilalt nume rămas pe listă. Cine să fie?


Ce s-a întâmplat cu Michael după ce Deadpool și-a pus planul în aplicare? Reușește acesta din urmă să-l omoare pe Daniel? Cât de mult îl urăște Păianjenul pe Deadpool acum? Cum se termină această călătorie în Manhattan și ce părere are Preston despre asta? O bandă desenată cu un umor aparte care e imposibil să nu ajungă să-ți placă. Atenție: poate da dependență :)) !

• Nota •

A FOST SUPER

 

• Celelalte numere 

* click pe imagini pentru a citi recenziile :) *






You May Also Like

0 comments