Recenzie „DEADPOOL” #9

by - aprilie 29, 2016

• Pe scurt •

Încercând s-o scoată pe Preston din capul său, Deadpool face ce știe mai bine! Omoară! De data asta îi cade victimă unu' care se crede Aquaman și respiră sub apa. Dar asta nu-l impresionează pe Deadpool!

Vârstă: +16 ani

Mulțumesc mult Lex Comics pentru acest număr - pe care îl puteți comanda de aici.







• Părerea mea •

film deadpool hello hi waving

Și când te gândești că Deadpool nu poate fi mai ciudat de atât, stai să vezi ce e în capul lui!

Deadpool trebuie să mai omoare trei persoane pentru a-l scăpa pe Michael de la moarte. Noul său prieten e un vrăjitor care a reușit s-o bage pe agentul Preston în capul lui Deadpool după ce aceasta a murit, practic... teoretic... Acum tot el trebuie s-o și scoată. Dar cum? Benjamin Franklin (poveste lungă) are o idee: cunoaște o bibliotecă ascunsă în care ar putea găsi cartea de vrăji perfectă. Dar cum ajung acolo, având în vedere că biblioteca e antică și poate deja distrusă, undeva sub o închisoare din Insula Rykers? Deadpool știe cum!


După ce ajung în bibliotecă se pare că nimeni nu observă faptul că nu sunt singuri. Iar mai târziu când Deadpool mai taie un nume de pe listă și se întâlnește cu demonul Vetis, cel care a venit cu ideea acestei liste, își dă seama că intențiile sale nu sunt tocmai sincere și că oricum or să moară cu toții. Asta dacă nu vine Deadpool cu un plan... nebunesc!

Un număr care deși la început nu pare așa de dinamic, își revine pe parcurs! Sunt tare curioasă unde o să ducă toată nebunia asta din capul lui Deadpool și dacă Preston o să mai vrea să se întoarcă, fie și făcând acest sacrificiu (sau nu) de a-și alege un trup nou. De data asta nu s-a mai menționat nimic de tipa misterioasă din finalul numărului trecut, dar ceva îmi spune că lucrează pentru cineva familiar lui Deadpool.


Care e planul lui Deadpool? Cine e Eleanor? Au reușit să găsească vraja potrivită? Pe cine a trebuit Deadpool să omoare de data asta? E împăcat cu ideea? O lectură ușoară, amuzantă, relaxantă, bună de citit în pauzele de la birou sau dimineața la cafea!

• Nota •

MI-A PLĂCUT





• Numărul anterior •

* click pe copertă pentru a citi recenzia *





You May Also Like

2 comments

  1. Pe mine nu mă pasionează benzile desenate, dar am citit recenzia şi cred că am să încerc să citesc şi eu una! Foarte frumos ai scris despre ea, bravo! Lecturi plăcute! :hug:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merită să le dai o șansă :) Pe mine unele m-au surprins într-un mod plăcut :> Mulțumesc mult de tot ^.^!
      xx

      Ștergere