În curând la Editura ALL!

by - iulie 03, 2016

Bestseller internațional

Descoperiți volumul al V-lea dintr-o serie de cărți pentru copii a căror popularitate a depășit orice așteptări! „Pisicile războinice” s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri.

De generații întregi, patru clanuri de pisici sălbatice conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei și prețuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-și proteja Clanurile. Folosesc remedii naturiste pentru a se vindeca. Respectă legile statornicite de înaintași. Sunt ghidate în acțiunile lor de spiritele strămoșilor războinici, reuniți în Clanul Stelelor. Roșcovanul este un fost pisoi de casă care s-a dovedit a fi puternic și descurcăreț în sălbăticie. După ce a fost acceptat ca ucenic în Clanul Tunetului sub numele de Labă de Foc, a primit titulatura de războinic și numele Inimă de Foc. În cele din urmă, vitejia l-a adus până la poziția de secund în clan. Dar nu are o clipă de liniște câtă vreme Gheară de Tigru, fostul secund, poate ataca oricând. Și conducătoarea Stea Albastră și-a pierdut încrederea în războinicii clanului, după ce Gheară de Tigru s-a dovedit a fi un trădător. Pe măsură ce ea este din ce în ce mai bolnavă și mai absentă, Inimă de Foc va fi nevoit să preia frâiele Clanului Tunetului.

În această perioadă, în pădure își face simțită prezența un dușman misterios. Mai mult decât atât, Gheară de Tigru, devenit acum conducătorul Clanului Umbrelor sub numele de Stea de Tigru, complotează în continuare, la fel de însetat de putere. Luptele pentru onoare și teritoriu sunt tot mai încrâncenate, iar îndoielile și trădarea afectează toate clanurile. Oare pisicile războinice au fost părăsite de spiritele din Clanul Stelelor pentru totdeauna?

Volumul cuprinde hărți și simboluri din viața pisicilor războinice.

O poveste plină de aventură, care vă va ține cu sufletul la gură.” - Publishers Weekly

Un episod palpitant din aventurile pisicilor răzoinice, care va fi cu siguranță pe placul cititorilor.” - ALA Booklist

Povestea este mereu surprinzătoare; personajele sunt înzestrate cu tabieturi și comportamente feline autentice.” - VOYA

Celelalte volume:



You May Also Like

0 comments