Nou la Editura TRITONIC!

by - iulie 23, 2016

Lumea lui Kath se sfărâmă atunci când părintii ei divorțează, durerea îi rupe aripile, lăsând-o să cadă în cele mai întunecate capcane ale existenței. Începe să se drogheze, punându-și viața în pericol... Atunci când tatăl ei o mută forțat în Seattle, aduce și mai multă durere în sufletul distrus al fiicei sale. O nouă familie apare din umbră... Îngerul sălbatic are nevoie de un înger păzitor, dar primește un demon. Harris reprezintă tot ceea ce o femeie poate iubi nebunește și tot ceea ce o poate ucide. Cu un trecut tenebros și prea multe secrete în prezent, devine un protector ce nu îi păzește trupul și sufletul frumoasei Katherine, ci le devorează în cel mai pasional mod cu putință, iar iubirea lui o aduce mai aproape de moarte decât a fost vreodată.

„Iubire Periculoasă - Dangerous Love” a cunoscut succesul pe o platforma online [Wattpad], în 2013.

A fost prima carte din România ce a atins pragul de un milion de vizitatori și a devenit repede un fenomen printre creațiile românești. Încă ocupă primul loc, alături de a doua carte din serie.


De ce nu ar nega acuzatiile un criminal nedovedit? De ce ar prefera sa ramana inchis si sa vorbeasca prin povestile pe care le scrie? 

Stapanul castelului prezinta realitatea aflata chiar sub ochii nostri, careia ii confera un aer fantastic, atemporal, misterios, de un romantism desavarsit, de care nu ne mai putem desprinde. 

Cand terminam cartea Teodorei Matei, avem senzatia ca o bucata din sufletul nostru a ramas, pentru vecie, captiva intre paginile ei.





You May Also Like

0 comments