În curând la Editura EPICA!

by - iulie 14, 2016

„ȘI AM PRIVIT CU TOȚII SPRE CER...” de Tommy Wallach, bestseller New York Times - în curând la Editura Epica, în colecția EpicWave!

Se spune că liceul e cea mai frumoasă perioadă din viața unui tânăr.

Peter, unul dintre cei mai buni jucători de baschet din liceul lui, își face griji că această afirmație s-ar putea să fie adevărată. Între timp, Eliza numără orele până ce va putea scăpa de Seattle, orașul natal – și de reputația ei. Anita, o fată cu o viață aparent perfectă, se întreabă din ce în ce mai des dacă merită să-și abandoneze adevăratele vise pentru a intra la o universitate de prestigiu. Iar Andy nu înțelege de ce oamenii se agită în ceea ce privește facultatea și cariera – viitorul mai poate să aștepte. Sau nu? Căci se pare că viitorul „se apropie” cu repeziciune din spațiu – un asteroid se îndreaptă direct către Pământ – și există posibilitatea de a șterge orice urmă de viață de pe fața planetei.

În vreme ce acești patru viitori absolvenți – împreună cu restul omenirii – așteaptă să vadă ce daune va produce asteroidul, se văd totodată nevoiți să-și abandoneze gândurile legate de viitor și să se decidă cum își vor petrece ceea ce mai rămâne din prezent.

«Și am privit cu toții spre cer...» e un debut triumfător – «Apocalipsa» lui Stephen King pentru această generație. Este deopotrivă tulburător, optimist, înspăimântător și înduioșător, scris cu enorm de multă compasiune pentru felul în care prezentul ne scapă printre degete. Un roman glorios, minunat și de neuitat” – Andrew Smith, autorului bestsellerului „Grasshopper Jungle”

Wallach a creat o distribuție realistă de adolescenți care se luptă cu probleme de identitate, familie și loialitate. Fanii poveștilor apocaliptice nu vor fi dezamăgiți.” – School Library Journal

O poveste incitantă, care va scoate la iveală filosofii din tinerii cititori.” – Kirkus Reviews

Tommy Wallach este un romancier și muzician născut în Brooklyn. E autorul romanelor „Și am privit cu toții spre cer...” (care a fost tradus în peste douăsprezece limbi și va fi ecranizat de Paramount) și „Thanks for the Trouble”. Scrierile lui de ficțiune și nonficțiune au fost publicate în McSweeney's, Tin House, Wired, Salon și alte reviste. Ca muzician, a lansat un album prin Decca Records și două în regie proprie, inclusiv We All Looked Up: The Album, care însoțește romanul său de debut. Recent a fost acceptat în MacDowell Fellowship. Puteți afla mai multe informații despre autor, accesând: www.TommyWallach.com.

Înainte de asteroid, le-am permis oamenilor să ne eticheteze: sportivul, proscrisa, ratatul și tocilara. Dar apoi am privit cu toții spre cer și totul s-a schimbat.

Oamenii de știință spun că va sosi în două luni. Ne-au oferit două luni pentru a renunța la stereotipuri. Două luni pentru a ne transforma în ceva care va dăinui chiar și după sfârșitul lumii. Două luni pentru A TRĂI cu adevărat.


Deja iubesc această carte! Iubesc faptul că editura a păstrat coperta. Iubesc descrierea. Iubesc faptul că e YA. Abia aștept să o citesc! ^-^ *.*



You May Also Like

0 comments