Nou la Editura TREI!

by - iulie 03, 2016

A fost odată o fată… care avea o umbră

Al treilea volum al trilogiei „Albă-ca-zăpada”

Trupa de teatru a unui liceu de artă pune în scenă o versiune modernă a basmului Albă ca Zăpada, cu Lumikki Andersson în rolul principal. Repetiţiile merg bine, iar între Lumikki şi băiatul care-l interpretează pe vânător pare să existe o chimie palpabilă. 
Oare Lumikki s-a îndrăgostit pentru prima oară? 

Cu puţin înainte de premieră, lui Lumikki îi parvine un şir de scrisori semnate de un admirator secret, a cărui pasiune pentru ea se preschimbă rapid într-o obsesie periculoasă. 

Încercând să afle adevărata identitate a hărţuitorului, Lumikki trebuie să aducă la lumină cele mai sumbre secrete din propriul trecut. Iar cum premiera spectacolului se apropie cu repeziciune, Lumikki trebuie să-l prindă în capcană pe hărţuitorul său, cu sufletul negru ca abanosul. 

Motive din basme, intrigă polițistă, dileme ale lumii de azi – o lectură nu tocmai ușoară, care nu-i menajează nici pe cei mai tineri dintre cititori.” - Kirkus Reviews

Fanii lui Nesbø și ai lui Larsson nu vor fi dezamăgiți.” - Publishers Weekly

Lumikki Andersson. O fată din Riihimäki.

Care are o opinie fermă despre fiecare lucru.

Care ia note maxime și la fizică, și la filosofie. 

Care a jucat rolul Ofeliei atât de bine, încât vreo doi profesori s-au enervat, iar restul au fost emoționați.

Care nu ia parte la niciun eveniment al școlii.

Care mereu mănâncă de una singură, dar nu pare niciodată singuratică. 

Nu e precum ceilalți.

Este exact ca ei.

Celelalte volume:



A plecat din Paris să se uite pe sine. Dragostea pe care o va întâlni va schimba totul. 
Povestea lui Diane începe în mod brutal cu moartea soțului și a fetiței sale, eveniment care o aruncă în cea mai cumplită depresie. Totul se oprește în loc, în afară de inima ei, care continuă să bată. Cu încăpățânare. Dureros. Zadarnic. 

Când cel mai bun prieten și asociat în mica afacere cu o cafenea literară la Paris, Felix, îi propune o călătorie ca început pentru o nouă viață, Diane alege să îndeplinească o mai veche dorință a fostului ei soț și se refugiază departe de lume, într-o mică așezare din Irlanda. 
O întâlnire neașteptată cu un bărbat taciturn o face pe Diane să vadă din nou lumea cu încredere și cu forță regăsită. 

Această poveste despre împăcarea cu sine conține dialoguri convingătoare și e spusă într-un stil simplu, nepretențios, având chiar și accente de umor.” - Le Parisien 

Profund și emoționant, romanul lui Agnès Martin-Lugand sondeazã cu luciditate cea mai cumplită tragedie din viața unui om. O carte care te marchează.” - Susan Wiggs

În întuneric, am mers pe urmele lor, în încăperea în care ne reuneam. Colin venea spre mine, eu îi desfăceam cravata, el mă săruta, Clara ne despărțea, cinam, Colin o culca pe fiica noastră, după care rămâneam amândoi, cu siguranța de a o ști pe Clara la căldură în patul ei, cu degetul mare în gură. 

Am realizat că apartamentul nostru nu mai exista, îmi dorisem să rămân acolo ca să păstrez totul neatins, dar greșisem. Nu mai erau dosare, zgomotul cheii în ușă, alergături pe parchet. Nu aveam să mai revin niciodată aici.”

You May Also Like

0 comments