În curând la Editura LEDA!

by - iulie 28, 2016

Evie Starling are o viață relativ plictisitoare: iese cu prietenii, șușotește despre băieți, își conduce Mustang-ul din 1966. Toate se schimbă, însă, când se mută la facultate în Gunnison, Colorado, și întâlnește doi băieți misterioși. 

De secole, Alex Night și Emil Stone au tânjit după Evie, dar motivele lor sunt diferite. Atunci când amândoi susțin că sunt sufletul ei pereche și îi povestesc despre un trecut de necrezut, Evie își dă seama că nu este fata despre care a crezut că este. 

În curând, Evie se găsește în mijlocul unei lupte străvechi între protectorii sufletului și distrugătorii sufletului. Cu un trecut pe care nu-l înțelege și un viitor periculos, Evie trebuie să hotărască în cine poate avea încredere. 

„ETERNAL STARLING”, prima parte a seriei „EMBLEM OF ETERNITY” de Angela Corbet, în curând în colecția Leda Edge :)


Mă credeți sau nu, dar cartea asta e „în pregătire” de prin 2010-2011. Iar acum că au adus vorba de ea, mă face să cred că editura nu-i chiar așa groaznică la noi apariții și contunări de serii precum pare. Bine, deja mi-au frânt inima când au zis că nu mai publică „Jurnalele Vampirilor”, dar acum că apar din ce în ce mai multe cărți noi, sper să se țină și de seriile pe care plănuiesc să le înceapă.

God bless! Norocul nostru cu această colecție (LEDA Edge)!


You May Also Like

1 comments

  1. În sfârșit! De mult se anunțase că va apărea cartea asta, mă bucur că nu au uitat de ea. :D

    RăspundețiȘtergere