In curand la Editura NEMIRA!

by - februarie 15, 2016

Mult asteptata continuare la Foc in adanc.

Zece ani au trecut de cand cativa dintre Copii si Ravna Bergnsdot au ajuns pe Planeta Stiletelor dupa dezastrul care aproape a distrus omenirea. Ravna si haitele de Stilete care au dat numele planetei au supravietuit razboiului si mai mult de o suta dintre Copiii care erau pe nava au scapat.

Desi acum domneste pacea, intotdeauna exista aceia care vor cauta puterea, fara sa-i intereseze costul ei. Iar ei sunt hotarati sa rastoarne civilizatia plapanda care a prins radacini de la sosirea oamenilor pe planeta.

Intr-o lume plina de minuni fascinante si pericole, Vernor Vinge a scris un roman de mare forta cu care ii va captiva din nou pe cititori.

Vinge a schimbat registrul intr-un mod incredibil, oferindu-ne un roman post-singularitate in care singularitatea a fost distrusa si in care oamenii trebuie sa se adapteze la viata intr-o societate lipsita de orice tehnologie avansata... rezultatul este o carte in care tehnologia nu este atat de importanta, cat povestea minunat construita.“ - Publishers Weekly

Povestile lui Vernor Vinge m-au surprins si m-au fascinat intotdeauna, iar Copiii cerului continua aceasta traditie minunata.“ - Greg Bear

You May Also Like

7 comments

 1. Hm..Nu am auzit nimic legat de cartea asta si nici de autor!Oricum..Nu prea pare a fi pe gustul meu :(

  RăspundețiȘtergere
 2. Desi am mai citit cateva carti de la editura Nemira, Copiii cerului nu prea ma ispiteste. Nu am citit nici primul volum, dar oricum, nu cred ca o voi face prea curand. Sau vreodata. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Am auzit multe lucruri despre aceasta carte.. Descrierea mi se pare interesanta.. Sper doar sa apuc sa o citesc... Felicitari

  RăspundețiȘtergere
 4. Coperta e interesanta, dar momentan nu prea ma atrage asa mult :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi plac cartile de la Nemira insa nu am citit ceva din aceasta editie si totusi asta pare faina

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu știu, parcă îmi amintește de George R.R. Martin, are o atmosferă specifică sinopsisul cu autorul menționat. Dacă e și la fel de bun ca acesta...atunci e perfect!

  RăspundețiȘtergere
 7. Vai, cat de frumoasa e coperta <3. Yuki, si mie tot de George R R Martin imi aminteste, de primul episod din film cu lupii :)

  RăspundețiȘtergere