Recenzie "IRONMAN" #8

by - februarie 28, 2016


Pe scurt:

FINALUL SURPRIZÃ AL SERIALULUI UCIGAȘUL DE ZEI! Tony Stark, Ucigașul de Zei, este gãsit vinovat! Oare ce pedeapsã cumplitã îi rezervã proba Shi’ard? Descoperiți surprinzãtoarele consecințe ale rolului jucat de Iron Man în AVX!

Acest numar mi-a fost oferit de Lex Comics - multumesc mult! Il puteti comanda de aici.







Parerea mea:


Cred ca Ironman mi-a fost putin indiferent pana acum. Chiar nu ma asteptam ca acest numar sa ma surprinda cumva!

Pentru cei care nu stiu, Ironman aka Omul de Otel este de fapt Tony Stark. Un fel de geniul al tehnologiei care, pe langa faptul ca e milionar, a ajutat la dezvoltarea acesteia si si-a creat propriul laborator. Armura pe care o poarta si-a construit-o singur si pare indistructibila.

Ironman nu e un antierou. Dimpotriva! Insa extraterestrii voldi l-au gasit responsabil pentru uciderea unei entitati cosmice, cunoscuta drept Forta Pheonix. Problema este ca voldi venerau aceasta entitate. Astfel a ajuns Tony Stark sa lupte intr-o arena a dreptatii in spatiul cosmic cu un robot de 10 metri. Fara armura, Tony nu are nicio sansa impotriva acestui inamic.


Intre timp, P.E.P.P.E.R. aka armura-lui-Tony primeste un mesaj "de la un prieten" in legatura cu buclucul in care se afla Tony. P.E.P.P.E.R. nu mai sta pe ganduri si porneste catre acesta. Si ajunge exact la fix pentru ca Tony nu mai rezista asa de mult. Ironman reuseste sa evadeze din arena si sa scape, cu putin ajutor, de inamicii care il urmareau. Dar ce se intampla inapoi in Palatul Veritinei? Lacrima voldi care pana atunci fusese ascunsa de ochii Uriasilor stelelor este acum atacata de acestia. Dar cum? Inima voldi trebuia sa ii protejeze de Uriasi. Asta daca nu... inima a fost furata!


Si in timp ce Palatul este atacat, iar Tony afla de ravagiul facut, o singura intrebare il mai chinuie: cine ar fi putut face asa ceva? Undeva, in spatiul cosmic alaturi de Ironman, o prezenta isi face aparitia. Si ceva imi spune ca nu-i de bine! Se poate ca Ironman sa aiba de-a face cu un alt dusman?

Pe bune ca mi-a placut aceasta banda desenata si parca imi pare rau ca nu am citit si celelalte numere. Plina de culoare, actiune si replici ingenioase, "Ironman" se poate incadra in lista benzilor desenate reusite pe care vi le recomand!


Cine a furat inima? Cum reuseste Tony sa scape de inamicii care il urmareau? In final, ce e de facut? Mai poate Ironman salva pe cineva? Si cine este prezenta acesta din spatiu care tinde sa devina unul dintre cei mai aprigi dusmani? Va recomand aceasta banda desenata pentru ca are tot ce ii trebuie (actiune, replici bune, grafica si culori geniale), pentru ca te face sa n-o mai lasi din mana si pentru ca in final vrei sa citesti mai mult.


Nota:

SUPER!



 

Celelalte numere:





Diana

You May Also Like

4 comments

  1. Cred ca o voi comanda si eu. Tare curioasa ma faci cu aceste benzi desenate.
    Felicitari pentru prezentare si pentru ca ai impartasit cu noi opiniile tale. O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare foarte interesantă grafica, sinceră să fiu. Aș citi-o doar din punctul ăsta de vedere estetic. Am impresia că atunci când citesc benzi desenate nu pot vedea fiecare detaliu și asta mă enervează la culme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu m-au atras niciodata filmele si cartile cu supereroi, cel putin nu astea gen Ironman, Spiderman. Mi-a placut serialul Heroes, atat :D.

    RăspundețiȘtergere